„Fiecare copil are nevoie de un campion”, spunea Hillary Clinton iar „ca să fii un mare campion, trebuie să crezi că eşti cel mai bun. Dacă nu eşti, prefă-te”, ne sfătuia marele campion Muhammad Ali. Fă și tu parte din echipa senzațională care adună kilometri pentru terapie! Hai cu noi până ăn Canada și înapoi!

Crosul CONIL, împreună învingem dizabilitatea aduce alături de copiii cu forme severe de autis, pentru a căror terapie adunăm kilometri, sportivi – tineri și copii, amatori și profesioniști, membri ai  Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean – Lumina Eagles precum și jucători de baschet și volei legitimați la ACS Lumina Wolves Sports.

În perioada 21 noiembrie – 5 decembrie alătură-te provocării CONIL lansată pe platforma ro.runningheros.ro și adună kilometri pentru terapie. Obiectivul de atins este echivalentul unei călătorii în Canada și retur, 15.000 kilometri împreună.  

Întotdeauna am fost aproape de copii, i-am susținut, i-am încurajat și am încercat să le deschid apetitul pentru sport, pentru depășirea limitelor, pentru performanță. A venit acum timpul și pentru fapte bune, pentru implicare socială, pentru promovarea bunătății și a empatiei. Într-un an cu atât de multe provocări, iată-ne împreună în susțierea copiilor mai puțin norocoși și a familiilor acestora. Alături de echipa Școlii de fotbal Lucian Sănmărtean Lumina Eagles voi lua parte la această călătorie a faptelor bune pentru a da un exemplu și a încerca să dăm șanse reale la recuperare cât mai multor copii “, ne spune Lucian Sănmărtean, președintele Școlii de Fotbal Lumina Eagles.

Timp de 15 zile, începând cu 21 noiemebrie 2020, fii parte din echipa de sportivi profesioniști sau amatori ce contribuie la atingerea obiectivului propus. Acasă, la plimbare, în parc sau chiar pe banda de alergare, contorizează-ți efortul cu aplicația Decathlon Coach și împlinește visuri.

Mă bucur să am ocazia ca, alături de sportivii  clubului  ACS Lumina Wolves Sports, de  fosti mari sportivi dar și de tinere talente, să am ocazia de a contribui la o viață mai bună a copiilor cu dizabilități aflați în programele de recuperare ale Asociației CONIL. Suntem determinați în a aduna cât mai mulți kilometri și vă îndemnăm și pe voi toți, iubitori și susținători ai baschetului, să vă alăturați demersului nostru!“, ne spune Nedeljko Lazic, antrenor ACS Lumina Wolves Sport și al echipei naționale de baschet feminin U18.

Înscrie-te la CROSUL CONIL, Împreună învingem dizabilitatea, un eveniment virtual organizat de Asociația CONIL în parteneriat cu platforma ro.runningheros.ro și Decathlon România ce își propune ca, timp de 15 zile să alergăm împreună 15.000 kilometri. Evenimentul este organizat pentru a marca  Ziua Internațională a Dizabilității, 3 decembrie și pentru a da o șansă reală de recuperare și integrare copiilor cu forme severe de autism.

Pașii de urmat pentru a fi parte din echipa de aur ce aleargă pentru terapia copiilor cu dizabilități sunt:

  • Înscrie-te pe https://ro.runningheroes.com/ro/challenges/details/20-11-crosul-conil
  • Descarcă aplicația Decathlon Coach pe telefonul tău
  • Nu uita să pornești aplicația ori de câte ori știi că vei porni în călătoria pentru strângerea de kilometri, în toată perioada  cuprină între 21 noiembrie și 5 decembrie
  • Zeci de premii în valoare de peste 15.000 lei sunt pregătite a fi câștigate de cei ce contribuie cu cei mai mulți kilometri la îndeplinirea obiectivului nostru!

 Detalii despre proiect  https://www.facebook.com/events/377659106673279 unde vor fi postate toate informațiile la zi

Înscrie-te aici: https://ro.runningheroes.com/ro/challenges/details/20-11-crosul-conil