Ziarul Pozitiv este profund recunoscător pentru colaborarea și sprijinul oferit de către partenerii noștri. Prin parteneriatele strategice, ne angajăm să promovăm valorile noastre comune și să susținem inițiativele cu impact pozitiv în societatea românească.

 

Partener de dezvoltare:

club antreprenor revista business

ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro sunt proiecte înfrățite.

 

Parteneri de colaborare – Unind Forțele Pentru Reușită Comună:

Parteneriate pentru o Societate Mai Bună

Ne bucurăm să colaborăm cu organizații non-guvernamentale, instituții publice, companii și entități din diverse sectoare, pentru a promova mediul de afaceri, dezvoltarea durabilă, educația, cultura și sănătatea în comunitățile noastre. Partenerii noștri împărtășesc angajamentul nostru pentru o lume mai echitabilă și mai incluzivă.

Sprijinind Inițiativele cu Impact Pozitiv

Prin parteneriatele noastre, susținem proiectele și inițiativele care aduc beneficii reale în viața oamenilor și în mediul înconjurător. Împreună, lucrăm pentru a amplifica vocile celor care luptă pentru schimbări pozitive și pentru a inspira comunitățile să se implice în construirea unui viitor mai luminos.

Ne exprimăm recunoștința față de toți partenerii noștri pentru sprijinul acordat și suntem nerăbdători să continuăm să construim împreună un impact pozitiv și durabil în societatea românească.

Pentru informații despre modalitățile de colaborare și parteneriate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].

Alăturați-vă nouă în călătoria spre o lume mai bună!