Ziarul Pozitiv s-a născut din dorința de a oferi conținut relevant și corect, într-o notă optimistă. Suntem o organizație imparțială, independentă și neafiliată politic.

Ne dorim să oferim comunității un ziar „experiment”, unde informațiile optimiste prevalează, să realizăm un jurnalism pozitiv, integru și etic cu scopul de a crea un mediu inspirațional, propice pentru dezvoltarea României.

Obiectivul nostru este să livrăm conținut necesar pentru îmbogățirea calității vieții în comunitate, să oferim gramul de optimism necesar pentru a determina oamenii să-și urmeze țelul în propria țară. Dorința noastră este să creștem împreună într-un mediu favorabil dezvoltării sustenabile, înconjurat de povești de succes și de reușite care să inspire comunitatea românească.

CONTACT

ZIARUL POZITIV e interesat de sugestiile tale legate de conținutul site-ului ziarulpozitiv.ro, ne bucurăm să primim observații și comentarii legate de evenimentele la zi, la adresa [email protected];

Contactează-ne dacă  vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina,  vrei să nu mai folosim informațiile pe care le avem despre tine, vrei sa îți exerciți oricare din drepturile, sau dacă ai o plângere la adresa noastră.

Dacă ai informații referitoare la știri pozitive petrecute pe teritorul României, sau dacă dorești să promovezi acțiuni de dezvoltare durabilă, acțiuni umanitare sau ecologice, te așteptăm să ne trimiți informațiile la adresa [email protected];