Adi Guțu, fondatorul MBA Coaching Management SRL, lansează un proiect captivant de coaching dedicat dezvoltării personale, profesionale și afacerilor. Cu o experiență impresionantă de 7 ani în Management și Retail, 2 ani în Coaching și Training, și o educație solidă cu un MBA la Coventry University London în Administrarea Afacerilor și o dublă licență în Comunicare, Adi Guțu aduce o abordare distinctă și orientată spre rezultate în lumea coachingului din România.

Servicii Oferite de MBA Coaching Management SRL:

  1. Business Coaching: Ședințe one-to-one pentru restabilirea motivației, intereselor și recentrarea atât a afacerii cât și a individului din spatele ei.
  2. Business Development: Evaluarea completă a afacerii, planificarea strategiilor de atac în colaborare strânsă cu clientul, eliminarea obstacolelor și implementarea strategiilor pentru creștere.
  3. Sales Training: Indiferent dacă ești la început de drum sau ai o afacere cu experiență și angajați, evaluarea și planificarea strategiei de vânzare sunt cheia pentru succes.
  4. Dezvoltare Personală/Consiliere Vocațională: Prin diverse tehnici, Adi Guțu ajută la identificarea factorilor cheie ai personalității, facilitând creșterea personală și atingerea obiectivelor stabilite.

Oferte Adiționale:

  • Public Speaking
  • Comunicare Avansată în Afaceri
  • Comunicare Asertivă
  • Negociere
  • Leadership

Cu un portofoliu amplu de competențe și expertiză, MBA Coaching Management SRL devine partenerul tău de încredere în ceea ce privește evoluția personală și profesională. Adi Guțu aduce o viziune proaspătă și soluții inovatoare pentru a sprijini persoanele fizice și afacerile să atingă și să depășească obiectivele stabilite.

Adi Guțu, Expert în Management și Fondator al MBA Coaching Management SRLMă simt profund onorat să aduc pe piața românească serviciile MBA Coaching Management SRL, un proiect în care am investit nu doar expertiza mea în Management și Coaching, ci și pasiunea pentru a contribui la dezvoltarea personală și profesională a persoanelor și afacerilor. La MBA Coaching Management SRL, ne propunem să depășim așteptările prin servicii specializate, adaptate nevoilor individuale fiecărui client. Fie că este vorba despre restabilirea motivației, planificarea strategiilor de afaceri sau dezvoltarea personală, suntem aici pentru a oferi sprijin și îndrumare, a declarat Adi Guțu, Expert în Management și Fondator al MBA Coaching Management SRL.

Pentru informații suplimentare, contactați:

Adi Guțu, Fondator MBA Coaching Management SRL,

[email protected] , +40 736 430 104 sau +44 7459 342766

Despre MBA Coaching Management SRL:

MBA Coaching Management SRL oferă servicii de coaching specializate în dezvoltarea personală, profesională și afacerilor. Cu o abordare personalizată și experiență solidă, Adi Guțu – MBA Coaching Management SRL este dedicat să sprijine persoanele fizice și afacerile să-și atingă potențialul maxim.

Articol realizat de Ziarul Pozitiv.

Photo by Florian Klauer on Unsplash

Citește și:

Dezvoltare Personală și Afaceri de Succes: cum vă poate ajuta coach-ul Adi Guțu