Investiția se ridică la 1 milion de euro

București, 16 decembrie 2020ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în proximitatea centrului comercial Auchan Titan. Noul centru de servicii Altex este rezultatul unei investiții de 1 milion de euro.

Magazinul, locație proprie, are o suprafață totală de peste 1.800 de metri pătrați și asigură acces clienților la peste 40.000 de produse. Spațiul ultra modern a fost amenajat în linie cu procesul de transformare digitală pe care retailer-ul îl urmează, fiind dotat cu etichete electronice și display-uri digitale care asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin.

Ca de obicei, Altex a pregătit cu ocazia inaugurării, oferte speciale de care clienții pot beneficia în limita stocului limitat. Mai mult, primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

,,Acces la cele mai noi tehnologii, cele mai bune prețuri de pe piață și proximitatea sunt elementele care definesc business-ul nostru. Tocmai de aceea, am ales să deschidem încă un centru de servicii Altex în București, să oferim opțiuni de calitate clienților noștri, precum și servicii de consultanță personalizată, pentru a găsi produsele potrivite nevoilor lor dar și alternative de finanțare flexibile”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Noul magazin Altex, localizat în proximitatea centrului comercial Auchan Titan, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33 A, va funcționa de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00. Joi, 17 decembrie, cu ocazia inaugurării, magazinul va fi deschis începând cu ora 7:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.