Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide, pe 19 noiembrie, un nou magazin la Deva. Investiția în noul centru de servicii, aflat într-un spațiu propriu, se ridică la 5 milioane de euro.

Noul magazin Altex are o suprafață totală de peste 2000 mp, din care suprafața comercială se întinde pe 1500 mp și asigură accesul clienților la peste 40.000 de produse. Centrul de servicii este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, dar și pentru a îmbunătăți experiența clienților în magazin.

 ,,Facem încă un pas strategic la nivel național și continuăm planul nostru de investiții cu deschiderea unui nou magazin Altex la Deva, cu un design modern și adaptat noilor tendințe în digitalizare. Urmărim tot timpul îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților noștri, astfel că, pentru a le facilita accesul la tehnologie, venim și acum în întâmpinarea lor cu o gamă extinsă de produse la cele mai mici prețuri, dar și cu servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate. Îi așteptăm în noul magazin, unde specialiștii noștri le vor sta la dispoziție pentru găsirea celor mai potrivite soluții”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cu ocazia inaugurării, retailer-ul a pregătit o serie de oferte speciale accesibile în limita stocului disponibil. Mai multe informații despre aceste oferte pot fi regăsite pe https://altex.ro/deva/pag/ sau pe https://www.facebook.com/events/385083389512009.

Cel mai nou Altex din Deva se află pe Calea Zarandului nr. 65 A, în Complexul Deva Retail Park, lângă Kaufland, și va funcționa de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 20:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.