Calibru9 reprezintă o destinație de top pentru entuziaștii tirului sportiv din București, oferind facilități de ultimă generație pe o suprafață generoasă de peste 1000 de metri pătrați. Amplasat strategic lângă Mega Mall și Arena Națională, acest complex dispune de parcare și securitate non-stop, fiind proiectat conform standardelor europene stricte de siguranță și confort.

Pasionații de tir cu arma pot experimenta o varietate de arme în cele trei poligoane distincte, fiecare echipat pentru diferite tipuri de arme și calibre. De la pistoale la carabine, pana la arme neletale, Calibru9 oferă o experiență de tragere adaptată pentru toate preferințele, cu standuri de tragere automatizate și protecție balistică optimă.

Cristian Șerban, reprezentantul Calibru9, evidențiază că vizitatorii aleg acest loc ca o oază de relaxare, unde pot scăpa de stres prin intermediul tirului sportiv. Complexul nu se axează doar pentru instruirea în manevrarea armelor, ci promovează tirul ca formă de divertisment și detensionare.

Complexul Calibru9 oferă o gamă variată de arme pentru toate gusturile și nivelurile de experiență. Printre opțiunile disponibile se numără:

Pistoale: Modele populare precum Glock, Beretta, CZ, Taurus, precum și platforme RONI, care sunt frecvent utilizate atât de forțele de ordine, cât și de entuziaștii tirului sportiv.

Carabine: O selecție care include carabine cu și fără lunetă, ideale pentru cei interesați de tirul de precizie la distanțe mai mari.

Arme neletale: Pentru cei care preferă o experiență de tragere mai puțin intensă, sunt disponibile și arme neletale, inclusiv replici tip airsoft. Acestea pot fi folosite si de copii incepand cu varsta de 14 ani.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a aduce propriile arme pentru antrenament sau reglaje, beneficiind de facilitățile și expertiza oferite de complex. Fie că sunteți un împătimit al scenelor de acțiune din filme sau jocuri video, sau căutați o experiență autentică similară cu cea din serviciul militar, Calibru9 are resursele necesare pentru a vă oferi o experiență de tir personalizată și memorabilă.

Calibru9 oferă posibilitatea de a organiza evenimente unice, cum ar fi petreceri pentru copii sau sesiuni de team building, într-un cadru informal și relaxant. Sub îndrumarea unei echipe de instructori cu experiență, clienții sunt inițiați în arta tirului, asigurându-se că fiecare vizită este sigură și educativă.

Comparând Bucureștiul cu o armă de foc, Calibru9 îl asociază cu robustețea și fiabilitatea unui AK47, simbolizând rezistența orașului în fața provocărilor urbane.

Pentru cei interesați, Calibru9 este deschis zilnic între orele 12:00 și 22:00, iar programările se pot realiza telefonic sau online, pentru a asigura o experiență fără griji și completă.

Pentru mai multe informații despre pachetele de tragere și serviciile oferite, puteți contacta complexul direct sau vizita pagina lor de internet.

Informații de contact:

Adresă: Str. Vatra Luminoasă, nr 108, sector 2, București

Telefon: 0743 129 129

Email: [email protected]

Website: www.Calibru9.ro

Facebook/Instagram: Calibru_9