Cegeka, furnizor european de servicii ICT cu sediul în Belgia, a anunțat extinderea sa în Grecia prin deschiderea unui nou birou în Atena. Această nouă locație va fi cel de-al patrulea centru european de livrare al Cegeka, după România, Moldova și Cehia. În plus, față de regiunile sale de livrare europeană, de unde sunt serviți clienții, Cegeka operează în mai mult de 10 țări europene.

Specialiști IT calificați și adaptarea culturală conduc extinderea Cegeka în Grecia

Extinderea Cegeka în Grecia se bazează pe o combinație de specialiști IT calificați, adaptare culturală și antreprenoriat. Valorile lor de respect, autenticitate și dezvoltare a oamenilor joacă un rol crucial în această decizie. „Suntem angajați să creăm un mediu de lucru incluziv care să promoveze creșterea și dezvoltarea angajaților. Având în vedere istoria mândră a Greciei în ceea ce privește meșteșugurile, măiestria și creativitatea, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu forța de muncă talentată a țării pentru a stimula inovația și excelența. Cu o creștere așteptată de 300 de angajați în următorii trei ani, ne propunem să valorificăm bogăția de talente IT din Grecia pentru a ne consolida capacitățile europene în serviciul clienților noștri”, afirmă Tom De Vos, Director la Cegeka European Delivery Center.

Investiția în oameni și infrastructură pentru mai multă flexibilitate și scalabilitate

„În urma deschiderii noului birou din Grecia, ne propunem să anticipăm viitoarea creștere a companiei și să ne asigurăm că suntem pregătiți să răspundem nevoilor tot mai mari ale clienților noștri”, afirmă Stijn Bijnens, CEO-ul Cegeka. „Suntem încrezători că această nouă locație ne va oferi mai multă flexibilitate și scalabilitate, permițându-ne să servim mai bine clienții noștri din Europa. Investim în oamenii noștri și în infrastructură pentru a asigura cel mai înalt nivel de servicii partenerilor noștri.”

Creșterea viitoare anticipată prin extinderea în Grecia, alte orașe luate în considerare

În timp ce Cegeka va începe în Atena, compania ia în calcul deja extinderea în alte orașe precum Salonic în viitorul apropiat. Extinderea în Grecia consolidează poziția Cegeka ca furnizor de tehnologie de top din Europa, investind în tehnologii precum cloud hibrid, AI, securitate cibernetică și în oameni. „Așteptăm cu nerăbdare să construim relații de durată cu talentele IT din Grecia”, a concluzionat Stijn Bijnens.

************* 

Despre Cegeka

Cegeka este un furnizor de soluții ICT  ambițios și lider în Europa. În conformitate cu motto-ul nostru „In close cooperation”, ne străduim să oferim cel mai bun customer service  și să-i sprijinim pe cei peste 2500 de clienți în călătoria lor de digitalizare. Cegeka oferă soluții complete în următoarele domenii: date, aplicații și infrastructură, care sunt puternic interconectate. În cadrul organizației Cegeka, Citymesh este specialistul nostru în conectivitatea mobilă pentru piața business-to-business. Nexuzhealth dezvoltă soluții personalizate pentru sectorul sănătății, iar Cegeka Business Solutions este un partener de încredere pentru soluțiile Microsoft D365 și lider în domeniul dinamicilor europene. Smartschool este platforma digitală pentru școli din Belgia, concepută pentru a sprijini colaborarea între școli, profesori, elevi și părinți. Cegeka are peste 6000 de angajați cu sedii în Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia și Grecia și o cifră de afaceri consolidată de 871 milioane de euro (în 2022). Cegeka este o companie europeană deținută de o familie. A fost fondată în 1992 de André Knaepen, care este în prezent președintele consiliului de administrație. CEO-ul Stijn Bijnens conduce compania din sediul său din Hasselt, Belgia.

Despre Cegeka România

Cegeka este prezentă pe piața din România începând din 2011 și are aproximativ 900 de angajați care oferă servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, extindere echipă IT, servicii cloud, infrastructură IT, date și servicii de automatizare, cum ar fi Inteligența Artificială/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT și DevOps. Cegeka ajută clienții să rămână relevanți în mediul digital, dincolo de digitalizare și  migrare în cloud, oferind soluții care au impact asupra afacerilor clienților.