Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide pe 12 noiembrie, în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12), un nou magazin. Acesta este cel mai mare centru de servicii Altex din București și Ilfov și este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro.

Retailer-ul oferă, într-un spațiul propriu de peste 3.400 mp, acces clienților la o gamă variată de peste 40.000 de produse. De asemenea, aceștia vor beneficia, ca în fiecare magazin Altex, de servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată asigurate de specialiștii Altex, dar și de soluții de finanțare flexibile.

Mai mult, cu ocazia deschiderii, primii 300 de clienți vor primi gratuit un set de măști de protecție, la achiziții de peste 150 de lei.

Cel mai nou centru de servicii Alex este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale. Trecerea la afișaj electronic face parte din strategia retailer-ului pe termen lung de tehnologizare a magazinelor pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Mai mult, noul magazin este prevăzut și cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

,,Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe clienții noștri în acest nou magazin din Chiajna să găsească produsele dorite, la cele mai mici prețuri din țară”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul magazin Altex din Chiajna, aflat pe pe autostrada A1 (km. 11-12), va funcționa de luni până duminica, între orele 09:00 și 21:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 07:00 și 21:00. Clienții pot afla mai multe detalii despre aceste oferte pe pagina dedicată noului magazin sau pe Facebook, accesând facebook.com/events/.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.