ZoriDeRomania.ro a luat nastere in 1 octombrie cand primii producatori locali au devenit vizibili pe platforma de promovare cu produsele lor, ofertele speciale, reducerile dar si colectiile noi!

Pe www.ZoriDeRomania.ro varietatea este data de diversitatea producatorilor si a minunatelor lor creatii, pentru toate gusturile si varstele:

  • De la producatori din industria marochinariei cu experienta chiar si de 70 de ani in prelucrarea pielii naturale in incaltaminte, genti sau curele, la mici ateliere proaspat lansate de tineri talentati.
  • De la hainute din bumbac organic pentru copii si incaltaminte parfumata la jocuri educative si carti, gandite si create de oameni cu experienta atat in productie cat si in psihologia celor mici.
  • De la designeri cu un trecut deja consacrat ori mici ateliere de design si croitorie, in ZoriDeRomania.ro gasim produse vestimentare deosebite: haine unicat sau in editie limitata, fie ele tinute elegante sau casual, din bumbac organic, cu broderii, culori uimitoare sau imprimeuri pictate.
  • Cu pregatire farmaceutica si dragoste pentru natura, alti romani ingeniosi s-au orientat spre productia de cosmetice din ingrediente 100% naturale. Dupa ce pielea ne este ingrijita, trebuie sa ne gandim si la bijuteriile si accesoriile pe care le putem purta, iar la acest capitol ne bucuram sa gasim mici producatori de obiecte handmade unicat.
  • Printre primii producatori care au intrat in ZoriDeRomania.ro ne bucuram sa avem si companii deja recunoscute international, cu peste 60 de ani de experienta in productia de textile naturale pentru casa, dar si producatori atat de creativi incat din mainile lor ies lumanari parfumate 100% vegane.

Pe platforma de promovare ZoriDeRomania, puteti urmari reducerile acordate de producatorii romani dar si noile colectii toamna-iarna. Saptamanal, noi producatori locali se alatura comunitatii ZoriDeRomania.ro, asigurand astfel varietatea lucrurilor minunate create cu drag zi de zi in Romania.