Colosseum Mall, cel mai important centru comercial din zona de Nord-Vest a capitalei, continuă proiectele de dezvoltare pentru diversificarea zonelor de divertisment și petrecere a timpului liber.

Cel mai recent proiect pe care Colosseum Mall îl pregătește pe această nișă este The Wet Garden, un concept inedit care va fi dezvoltat în piațeta centrului comercial.

The Wet Garden pornește de la popularul concept “splash pad” și este prevăzut ca un spațiu de joacă acvatic pentru copii, echipat cu fântâni arteziene, elemente interactive și diverse jocuri de apă. Ideal pentru zilele toride de vară, The Wet Garden își propune să devină un nou punct de atracție pentru copii la Colosseum Mall. Consumul de energie electrică pentru acest spațiu va fi asigurat din surse regenerabile, iar apa va trece printr-un sistem de recirculare și tratare de ultimă generație, pentru a fi ultilizată într-un mod cât mai sustenabil.

Prin noile proiectele de dezvoltare, Colosseum Mall se angajează să ofere comunității și tuturor vizitatorilor alternative inovatoare pentru petrecerea timpului liber. Proiectul The Wet Garden va fi o opțiune sigură și mai accesibilă pentru joaca cu apă în comparație cu piscinele tradiționale, deoarece nu va necesita supraveghere constantă, iar adâncimea apei va fi aproape de zero sau foarte mică. De asemenea, acest spațiu va completa oferta de spații de joacă existente în centrul comercial și va avea rolul de a anima piațeta în sezonul estival.

The Wet Garden

Oferta de distracție și petrecere a timpului liber la Colosseum Mall include atracții multiple, atât la exterior, cât și la interior. În toamna anului trecut a fost lansat Hype Colosseum by Kiddo, în food court-ul centrului comercial, un spațiu de distracție unic în București ce include un trampoline park, trasee de escaladă, parcursuri cu obstacole, traseu de aventură la înalțime, jocuri arcade variate, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri și un spațiu destinat experiențelor imersive și de realitate virtuală.

De asemenea, tot în zona de food court se regăsește și Fun Planet, un alt loc de joacă unde copiii cu vârste începând de la 3 ani pot desfășura activități recreative și pot participa la diferite programe educative. Conceptul Fun Planet se axează pe relaționarea între copii precum și pe angrenarea lor în diverse activități cu ajutorul animatorilor sau a supraveghetorilor, într-un loc de joacă aerisit, care permite activitatea fizică.

Pentru cei care doresc să se joace în aer liber, Colosseum Mall a amenajat un spațiu de joacă vibrant și plin de culoare în piațeta centrului comercial. În Orășelul Vesel, cei mici se pot aventura în activități antrenante și foarte distractive și au acces gratuit la o serie de elemente interactive, precum leagăne, tobogane și multe alte jocuri specifice copilăriei.

În continuarea extinderii ofertei de entertainment pentru copii și adulți, Colosseum Mall pregătește împreună cu Happy Cinema și amenajarea unui cinematograf premium cu 5 săli de proiecție. Cinematograful va fi prevăzut cu serie de noutăți în termeni de design, facilități și tehnologie, de la echiparea și design-ul sălilor de cinema și a holurilor, până la sistemele de proiecție și sunet. Clasicele scaune de cinema vor fi înlocuite cu fotolii de cinema, iar în sala premium clienții se vor putea bucura de fotolii reclainer. În plus, echipamentele de videoproiecție digitale cu lămpi vor fi înlocuite în acest proiect cu videoproiectoare a căror sursă de lumină este bazată pe tehnologia laser. Nu în ultimul rând, spațiile vor fi astfel gândite încât să găzduiască evenimente private, precum și conținut alternativ, de la teatru până la spectacole variate.

Happy Cinema_Colosseum

Toate spațiile de joacă din Colosseum Mall se integrează perfect cu o zona de food court generoasă, unde clienții au la dispoziție o serie de opțiuni pentru a lua masa cu prietenii și familia. Mai mult decât atât, arhitectura centrului comercial permite acces facil la toate zonele de interes, inclusiv la magazinele de fashion.

Pentru mai multe detalii despre noutățile din Colosseum Mall puteți accesa paginile www.thecolosseum.ro, Facebook  sau Linkedin.

###

Colosseum Mall – Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află:  Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, Hype by Kiddo, Lensa, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.