Beneficiile tehnologiei xWDM.

~ Compania de rețele de telecomunicații Salumanus va vorbi în cadrul RONOG 2022 ~

Liderul în implementarea și optimizarea rețelelor de telecomunicații, Salumanus va vorbi în cadrul conferinței RONOG din 29 septembrie de la București. CEO-ul companiei, Marcin Bala, va explica modurile de operare și beneficiile financiare ale tehnologiei xWDM pentru operatorii de rețele.

Conferința RONOG 2022, destinată operatorilor de rețele și experților din domeniul telecomunicațiilor, va aduce împreună reprezentanți ai celor mai mari firme de telecomunicații, precum InterLAN, Tele Grup și Amazon Web Services.

Salumanus, compania specializată în implementarea rețelelor cu fibră optică, va fi reprezentată de Marcin Bala, care va vorbi despre tehnologia xWDM. Wavelength Division Multiplexing este o tehnologie care mărește lățimea de bandă, permițând trimiterea diferitelor fluxuri de date la frecvențe diferite printr-o singură rețea de fibră optică . Semnalele la lungimi de undă WDM sunt independente unele de altele.

Cea mai simplă cale de a descrie beneficiile pe care tehnologia xWDM le oferă e prin a o compara cu virtualizarea computerizată. Aceasta oferă oportunitatea de a conecta mai multe mașini virtuale la același sistem hardware, la fel cum xWDM ajuta operatorii să trimiță mai multe unde utilizând aceeași fibră. Pe lângă beneficiile legate de optimizarea rețelelor, xWDM prezinta și numeroase avantaje financiare, minimizând costul investiilor necesare pentru realizarea rețelelor dar și ajutând operatorii să genereze încasări mai mari.

“Suntem extrem de încântați să fim prezenți la București în cadrul RONOG, alături de nume mari din telecom”, explică Marcin Bala. “De asemenea, suntem încrezători că ediția a 7-a vă prezenta idei noi și tehnologii inovative pentru a răspunde la problemele cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România dar și din lume. De-a lungul timpului, Salumanus a ajutat zeci de companii să își optimizeze rețelele într-un mod eficient și cât mai economic. În cadrul RONOG voi vorbi despre una dintre soluțiile pe care le oferim și anume sistemele WDM și voi prezenta trei exemple care ilustrează avantajele financiare ale acestei tehnologii”.

Compania Salumanus vă fi prezentă în cadrul RONOG în data de 29 septembrie la Hotel JW Marriott Grand din București, începând cu ora 09:00.

Pentru mai multe informații legate de companie și pentru a descoperi mai multe despre tehnologia WDM, vizitați www.salumanus.com.