• Competiția se adresează studenților și masteranzilor pasionați de lumea energiei;
  • Înscrierile se fac până pe data de 20 decembrie, pe site-ul competiției;
  • Echipele finaliste vor avea sesiuni de training cu specialiști în domeniu;

În această săptămână s-a dat startul celei de-a șaptea ediții a competiției studențești Energy Challenge 2021, organizată de E.ON România.

Studenții și masteranzii din orice centru universitar din țară, pasionați de domeniul energiei și care au inițiative sau proiecte pe teme legate de Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii clienți, au acum ocazia să își expună ideile în cadrul unui concurs dedicat.

Înscrierea proiectelor se face până în data de 20 decembrie, pe site-ul competiției, în pagina https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/. Ulterior, proiectele vor fi analizate de un juriu format din specialiști E.ON și în funcție de punctajul obținut, primele clasate de la fiecare secțiune se vor califica în etapa următoare, cea a interviurilor.

La finalul lunii ianuarie 2021 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe online, în luna februarie, la workshop-urile organizate în cadrul Energy Challenge Academy. Finala competiției urmează să aibă loc peste câteva luni, la o dată ce urmează a fi comunicată.

Și în acest acest an premiile sunt atractive: 3.000 euro premiul I,  premiul II câte un IPad, respectiv, premiul III câte un voucher eMAG de 1.000 leientru fiecare membru din echipa câștigătoare.

E.ON Energy Challenge a debutat în anul 2015 și de atunci a antrenatirca 250 de studenți din diferite centre universitare din România. Proiectele prezentate pe parcursul acestor ani au oferit soluții inovative inedite, unele dintre acestea fiind replicate în cadrul companiei E.ON.

Câștigătoarea ediției 2020 a fost Team ATLAS – Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, iar locul doi a fost ocupat de echipa Sleepsoft – Universitatea Transilvania Brașov, în timp ce pe locul trei s-a aflat echipa AbracaData – Universitatea Politehnică București și Universitatea din București.


Echipa Ziarul Pozitiv nu a solicitat și nu beneficiază de finanțare din fonduri guvernamentale. Publicitatea este limitată și prezentată într-un mod neinvaziv. De asemenea, Ziarul Pozitiv nu acceptă fonduri de la partide politice și nu promovează industrii precum jocurile de noroc, pariurile, alcoolul și tutunul. Așadar, prin utilizarea serviciilor oferite de Ziarul Pozitiv, sprijini activitățile societății civile și contribui la promovarea inițiativelor care aduc binele și prosperitatea. Descoperă serviciile noastre!