DAN AIR va zbura până la finalul lunii octombrie din București, Cluj, Iași și Timișoara către Grecia, Tunisia, Turcia, Portugalia, Spania și multe altele.

Compania 100% românească DAN AIR a semnat un parteneriat cu agenția de turism Christian Tour, care deține și Anima Wings și va opera curse charter din București și din mai multe orașe mari din țară, către destinații extrem de căutate de români pentru vacanțele de vară. Așadar, din 15 aprilie și până la finalul lunii octombrie, DAN AIR va zbura din București, Cluj, Iași și Timișoara către Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Portugalia, Spania, Iordania și Emiratele Arabe Unite.

Lista completă a destinațiilor spre care va zbura DAN AIR, partener Anima Wings

În sezonul de vară, DAN AIR va zbura către destinații extrem de populare în rândul românilor (Heraklion, Antalya, Corfu, Faro, Kefalonia, Rhodos, Zakynthos, Monastir, Palma de Mallorca) urmând ca în toamnă să zboare spre (Hurghada, Aqaba, Ras Al Khaimah) destinații solicitate în sezoanele mai reci.

Ne bucură faptul că Anima Wings și Christian Tour ne-au ales drept partenerul lor în acest sezon și cu siguranță vom oferi împreună pasagerilor o experiență cu adevărat plăcută la bordul aeronavelor noastre. Ne-am demonstrat de fiecare dată profesionalismul în fața partenerilor internaționali pentru care am zburat în trecut și o vom face de fiecare dată continuând să ne îmbunătățim serviciile oferite. Este o ocazie în plus pentru noi de a arăta românilor că și companiile românești pot oferi călătorii cu avioane moderne și servicii de înaltă calitate, lucruri pe care continuăm să le demonstrăm zi de zi și la Bacău, acolo unde operăm cursele regulate.”, a declarat Matt Ian DAVID, CEO-ul companiei aeriene DAN AIR.

DAN AIR a operat în trecut zboruri pentru companii internaționale

Parteneriatul cu Christian Tour și Anima Wings a venit destul de natural având în vedere că DAN AIR a operat în trecut zboruri în regim ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, Insurance) pentru diverse companii aeriene de renume internațional precum: Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, Arik, Sund Air, Air Moldova, Air Baltic, Air Serbia și Wizz Air.

DAN AIR zboară regulat, din Bacău, către 11 destinații de top din Europa

Din 31 martie, DAN AIR extinde lista destinațiilor, și adaugă 3 noi orașe Madrid, Bologna și Milano. Din 1 mai și până pe 26 octombrie, crește și frecvența săptămânală a zborurilor pentru fiecare destinație în parte.

 • Bacău – Londra (Luton) în fiecare Luni, Miercuri, Vineri și Duminică
 • Bacău – Bruxelles în fiecare Luni, Miercuri și Vineri
 • Bacău – Roma în fiecare Luni, Miercuri, Vineri și Duminică
 • Bacău – Catania în fiecare Joi și Duminică
 • Bacău – Torino în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă
 • Bacău – Barcelona în fiecare Miercuri, Vineri și Duminică
 • Bacău – Dublin în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă
 • Bacău – Liverpool în fiecare Joi și Duminică
 • Bacău – Bologna în fiecare Marți și Sâmbătă
 • Bacău – Madrid în fiecare Marți și Sâmbătă
 • Bacău – Milano (Bergamo) în fiecare Luni, Vineri și Duminică

Citește și:

DAN AIR introduce trei noi destinații – Madrid, Bologna și Milano în programul de vară

DAN AIR și-a deschis oficial baza operațională pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău

DAN AIR CONTINUĂ OPERARE PE BRAȘOV