Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Brăila, situat în incinta Brăila Mall, pe Strada Principală 4B, sat Vărsătura, comuna Chiscani, județ Brăila. Odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare. Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Decathlon România, și în noua unitate se vor aplica măsuri de prevenție pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2 și pentru a garanta protecția acestora.

Brăila găzduiește 45 de cluburi sportive

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp și pune la dispoziția clienților 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp și tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeție, dar și pentru sporturi precum, box, dans, arte marțiale. Mai mult, magazinul dispune și de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafață de 203 mp. Deschiderea primului magazin Decathlon într-una din cele mai mari aglomerații urbane din țară a fost o decizie strategică, în linie și cu interesele și nevoile comunității locale, având în vedere faptul că orașul găzduiește 45 de cluburi sportive, două secții olimpice de înot și kayak canoe, iar la nivelul întregului județ se găsesc mai mult de 100 de asociații sportive. În plus, în zonă sunt intens practicate atât sporturile de echipă, cât și cele individuale, existând peste 50 de locuri de practică în medii naturale, precum și terenuri de sport și săli de fitness.

Decathlon

„Inaugurarea magazinului Decathlon Brăila reprezintă un pas foarte important în vederea continuării tradiției de a veni mai aproape de comunitatea locală cu care împărtășim pasiunea pentru sport, de a face sportul cât mai accesibil românilor și de a promova o viață sănătoasă, mai ales în această perioada plină de provocări pentru fiecare dintre noi. În plus, Brăila este un oraș care de-a lungul timpul a oferit lumii personalități simbol în acest domeniu, de aceea ne bucurăm să putem susține interesul crescut al comunității pentru sport, prin deschiderea primului magazin Decathlon din oraș”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon.

Accent pe articolele de pescuit

„Magazinul Decathlon  Brăila respectă formatul unic al tuturor unităţilor noastre – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş, incluzând o gamă variată de produse din gamele esențiale, la un raport excelent calitate-pret, astfel încât să răspundem cât mai multor preferinţe în materie de sport. În plus, am încercat să venim în întâmpinarea apetitului local pentru sport și a pasiunilor comunității de aici, asigurând o disponibilitate ridicată a stocurilor pentru articolele pentru pescuit, activitate preferată în mod deosebit de comunitatea locală și pentru faptul că orașul este traversat de Dunăre” a completat Andra Mugioiu, Director magazin Decathlon Brăila.

În magazinul Decathlon Brăila, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor; cât și pentru sporturile cu rachetă, unde sunt racordate rachete tenis, badminton, squash, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive. De asemenea, prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: serviciul BornaPlus, care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele amplasate în magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii, dar şi la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor să plaseze comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare gratuită în magazin.

La fel ca toate celelalte unităţi Decathlon, magazinul din Brăila este conform cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă deţine un raport excelent calitate–preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovaţie şi calitate.

Pentru că sănătatea angajaților, a clienților și a partenerilor este prioritară pentru Decathlon, și în noua unitate din Brăila se vor respecta regulile de siguranță implementate de companie pentru prevenirea riscului de infecție cu COVID-19. Printre acestea se numără aplicarea unor proceduri stricte de igienă, asigurarea necesarului de măști de unică folosință pentru angajații din magazine și implementarea unui sistem controlat de triaj și verificare epidemiologică, care să permită identificarea eventualelor simptome ale infecției cu COVID-19.

Inaugurarea din 3 septembrie a magazinului Decathlon Brăila a fost realizată în prezența reprezentanților companiei, a oficialităților locale, a reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din comunitatea locală.

În afară de spaţiile fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive, hainele şi accesoriile pentru sport şi din magazinul online www.decathlon.ro. Vizitatorii sunt aşteptaţi în oricare dintre cele 28 de magazine Decathlon din România, pentru a-şi cultiva pasiunea pentru sport şi a beneficia de produsele pe care, de 10 ani, compania le oferă iubitorilor de sport din ţara noastră.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

DESPRE DECATHLON ROMÂNIA

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.