In Aprilie, vino in ParkLake Shopping Center si ia startul intr-o calatorie fascinanta prin cosmos. Incepand cu 19 Aprilie, cele mai captivante proiectii de astronomie vor transforma cerul intr-un adevarat spectacol. In plus, bucura-te cu Kinder Surprise, la vanatoarea de oua care va aduce zambete pe fetele celor mici si nu numai.

Exploreaza Sistemul Solar si Constelatiile cu Elisand Planetarium

Potrivite pentru toate varstele,  proiectiile vor purta iubitorii de astronomie intr-o calatorie magica. Cupola gonflabila, situata in Main Square, are un diametru de opt metri, este dotata cu un proiector digital de planetarium si scaune special gandite sa ofere atat un confort optim, cat si o vizionare panoramica.

“Khrumka si Racheta Magica“ este o proiectie full-dome potrivita atat pentru copii, cat si pentru publicul larg. In aceasta aventura, Khrumka va descoperi lucruri fascinante despre eclipsa solara si asteroizi.

„De pe Terra In Univers” prezinta o calatorie fascinanta, plina de culoare si dinamism, prin spatiu si timp. Cei prezenti se vor bucura de toata splendoarea corpurilor ceresti din Sistemul Solar, vor explora Calea Lactee, vor traversa imensitatea inimaginabila a miliardelor de galaxii si vor zari marginile Universului Observabil, aflat la circa 14 miliarde de ani lumina de Pamant.

Biletele pentru proiectiile organizate de Elisand Planetarium si gazduite de ParkLake sunt disponibile la fata locului,  la pretul de 30 lei pentru o singura proiectie, 50  lei pentru ambele. Mai multe detalii gasiti pe site-ul ParkLake Shopping Center.

Exploreaza sistemul solar si constelatiile la ParkLake Shopping Center

Surprinde-ti micutii la vanatoarea de oua Kinder

Perioada Pastelui vine cu multe activitati vesele si colorate pentru copiii cu chef de joaca. In perioada 27-28 Aprilie si 1-4 Mai, intre orele 11:00 – 19:00, Kinder a pregatit o diversitate de surprize pentru cei mici, printre care si un ou urias situat in Main Square. Cei mari si mici deopotriva vor putea participa la atelierele de pictat si decorat oua din lemn din interiorul centrului comercial. In zona de exterior, copiii isi pot testa indemanarea intr-o vanatoare de oua.

Participarea este conditionata de achizitia de produse Kinder de la casuta cu vanzare special amenajata la exterior.

ParkLake

Inspiratie pentru cadourile de Paste

Atmosfera sarbatorilor pascale din ParkLake Shopping Center este completata de un targ special de cadouri. Astfel, intre 25 Aprilie si 4 Mai, la parter, te asteapta un targ plin de culoare si traditie, cu o oferta variata de produse, de la dulciuri la obiecte de decor, ce va aduce bucurie si inspiratie in inimile tuturor vizitatorilor.

ParkLake

Descopera intreg programul pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Te asteptam!

Citește și:

CODRU organizează Oxigen Planting Festival, un eveniment de plantare care îmbină acțiunile sustenabile cu muzica live și distracția în aer liber

Ce au în comun medicul de familie, astrologul și designerul de bijuterii? Toți participă, începând de mâine, la Festivalul Femeii în centrul vechi al capitalei

Gala Ziarul Pozitiv – Ediția I, 30 mai 2024, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București