Fabrica de încălțăminte Marelbo organizează pentru prima dată în 35 de ani de activitate reduceri reale de Black Friday la toată încălțămintea

Concept nou prezent în toate magazinele Marelbo și online pe www.marelbo.com

Marelbo vine cu o surpriză foarte plăcută pentru români începând cu 10 noiembrie, orele 00.00 și până pe 23 noiembrie.

Cu o experiență inedită de peste 30 de ani, direct din inima Bucovinei, reducerile speciale la toate modelele de încălțăminte și curele de Black Friday sunt aici, chiar pentru tine. Deși prețurile au fost întotdeauna accesibile, fiind cele din fabrică, acum este momentul să-ți achiziționezi produse realizate în România, la un preț neașteptat de mic.

Toate produsele Marelbo sunt din piele naturală, calitatea fiind garantată și acum beneficiază de reduceri considerabile. Fiecare categorie de vârstă găsește la Marelbo încălțăminte rezistentă, confortabilă și atrăgătoare, dar mai ales accesibilă la preț și în luna noiembrie.

Black Friday noiembrie 2020 Fabrica de încălțăminte Marelbo

Surprize pentru toată familia de Black Friday la Marelbo.

Marelbo este una din cele mai mari și cunoscute fabrici de încălțăminte din România, localizată în Vicovul de Sus, județul Suceava și are o rețea națională cu peste 55 de magazine. Încălțămintea este confecționată de oameni harnici, din sufletul Bucovinei, care au transmis acest meșteșug din generație în generație.

Chiar dacă te afli în categoria persoanelor care se hotărăsc mai greu care este produsul favorit, echipa Marelbo are capacitatea de a te îndruma să descoperi ceea ce ți se potrivește cu adevărat și beneficiezi de încălțăminte de calitate cu reducerile speciale la toate modelele de încălțăminte și curele de Black Friday.

Descoperă, încearcă și poartă perechea potrivită! ACUM, LA PREȚURI speciale!

Reducerile se aplică atât pe site și în toate magazinele fizice Marelbo.

Poți vizita magazinele Marelbo în siguranță sau online pe site-ul https://marelbo.com/ro/ și vei vedea cele mai noi modele de încălțăminte atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Marelbo fabrică încălțăminte pentru toți membrii familiei, de la numărul 25 până la 48, pentru cel mai mic membru al familiei până la cel mai mare.

Dacă alegi să faci cumpărături din magazinele Marelbo, dezinfectăm cu grijă absolut toate produsele, rafturile și suprafețele pentru că siguranța și sănătatea angajaților și a clienților rămân prioritare.

În perioada 10 – 23 noiembrie, de Black Friday, este momentul perfect în care să cumperi la prețuri cu reduceri reale o pereche de încălțăminte de calitate și curele, în ton cu sezonul, pentru fiecare membru al familiei tale.

Pășeste cu MARELBO către noi orizonturi.

Acum este momentul!

Susțineți economia românească cumpărând produse românești!