O parte din experiența UNTOLD va putea fi gustată în restaurantele McDonald’s, începând cu luna iunie

McDonald’s în România se alătură UNTOLD în calitate de partener al celei de-a șaptea ediții a festivalului, care va avea loc în perioada 04-07 august 2022. Colaborarea marchează o premieră pentru McDonald’s, care devine astfel parte din marea familie UNTOLD, oferind sutelor de mii de participanți așteptați la Cluj-Napoca o „porție large size” de momente delicioase și experiențe inedite, prevăzute să aibă loc atât offline, în zona Food Court a festivalului.

În plus, campania urmărește să aducă vibe-ul UNTOLD pe toată durata verii în restaurantele McDonald’s. Noi produse create special pentru a celebra această colaborare vor fi lansate, dând tonul distracției și invitând clienții McDonald’s să descopere energia și atmosfera festivalului.

„Acest parteneriat între UNTOLD și McDonald’s vine cu foarte multe inovatii pentru industria de events și sponsorship din România iar cei mai câștigați vor fi consumatorii și fanii celor două brand-uri. Ne bucurăm să punem bazele acestui parteneriat solid, construit în jurul creativității celor două echipe și având la bază o viziune comună pe termen lung”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partenrship & New Business, Untold Universe.

„Ne bucurăm să aducem momentele plăcute și experiențele speciale care fac parte din ADN-ul McDonald’s în mijlocul acestui univers fantastic al Festivalului UNTOLD. Este o colaborare care a venit în mod natural, pentru că avem o viziune similară și credem în puterea momentelor împărtășite de a transcende orice barieră, conectând oamenii. Iar la ediția de anul acesta, experiența muzicală va fi însoțită nu doar de gustul delicios al produselor McDonald’s, ci și de o serie de activări inedite pe care le pregătim, atât în spațiul festivalului, cât și online și în aplicație. În plus, plănuim să intrăm în atmosfera UNTOLD chiar mai devreme de luna august, cu o surpriză care va fi cu siguranță pe gustul fanilor.” a declarat Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants România.