Astăzi, 16 noiembrie, începând cu ora 19:00, Hotelul Alexandrion Experience din Sinaia va găzdui cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu, un eveniment organizat de Fundația Alexandrion. Această ceremonie reprezintă un moment de recunoaștere a excelenței în cultură, știință și contribuții remarcabile în diverse domenii.

Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu își propune să inspire și să celebreze personalitățile care s-au remarcat în anul precedent prin proiecte de succes sau cariere remarcabile. Printre laureații galelor precedente se numără actori emeriți, regizori distinși, scriitori cu opere internaționale apreciate, istorici consacrați, medici ce au soluționat cazuri complexe, și economiști cu contribuții semnificative la dezvoltarea țării.

Ceremonia de premiere va fi un spectacol complet, inclusiv momente artistice susținute de soprana Irina Baianţ, pianistul Marius Deneş și grupul Brio Sonores, alături de Orchestra Simfonică București, sub conducerea dirijorului Andrei Tudor.

Evenimentul se va încheia cu un cocktail la care vor participa Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator al Fundației Alexandrion, juriul, laureații Galei și echipa Alexandrion Group. O seară deosebită în care excelența și contribuțiile semnificative vor fi celebrate și recunoscute așa cum se cuvine.

Articol realizat de Ziarul Pozitiv.

Citește și:

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu