Autoritatea de Supraveghere Financiară vă invită să participați la lansarea Raportului privind stabilitatea piețelor financiare nebancare – semestrul II 2020, eveniment ce va fi transmis live pe pagina de Facebook a Autorității mâine, 9 decembrie 2020, începând cu ora 11.00.

Raportul prezintă publicului o analiză a riscurilor și a potențialelor vulnerabilități cu privire la piețele financiare nebancare, supravegheate de Autoritate, din perspectiva stabilității financiare, precum și cele mai recente date și informații disponibile privind evoluția piețelor financiare.

AGENDA EVENIMENTULUI

11.00 – 11.40   Stabilitatea piețelor financiare nebancare în contextul COVID-19

Cuvânt de deschidere:

Prof. univ. dr. Nicu MARCU, Președinte Autoritatea de Supraveghere Financiară –Gestionarea riscurilor, o modalitate continuă de evaluare a stabilității piețelor financiare nebancare“

Speakers:

Prof. univ. dr. Daniel ARMEANU, Vicepreședinte Autoritatea de Supraveghere Financiară – “Contextul macroeconomic și financiar la nivel local și internațional. Stabilitatea pieței pensiilor private”

Ovidiu PETRU, Vicepreședinte Institutul de Studii Financiare – „Rolul stabilității financiare din perspectiva pregătirii profesionale”

 Valentin IONESCU, Director Direcția Strategie și Stabilitate Financiară – Autoritatea de Supraveghere Financiară – „Prezentarea principalelor aspecte cuprinse în raportul de stabilitate financiară”

Moderator:

Daniel APOSTOL, Director Direcția de Comunicare și Relații Interinstituționale – Autoritatea de Supraveghere Financiară

 11.40 – 11.55   Q&A Session

 11.55 – 12.00   Introducere Panel II

 12.00 – 12.30   Prezentare Raport de stabilitate

Analiza riscurilor și a potențialelor vulnerabilități la adresa piețelor financiare nebancare, supravegheate de Autoritate, din perspectiva stabilității financiare, precum și cele mai recente date și informații disponibile cu privire la evoluția piețelor financiare.

 Valentin IONESCU, Director Direcția Strategie și Stabilitate Financiară – Autoritatea de Supraveghere Financiară

Speakers: autorii raportului de stabilitate, Echipa Direcției Strategie și Stabilitate Financiară

Lavinia CRISTESCU

Marius ACATRINEI

Cătălina JOLDEȘ

Vlad TEODORESCU

 12.30 – 12.45   Q&A Session

În timpul evenimentului jurnaliștii sunt invitați să transmită întrebări la: [email protected] sau pe whatsapp la 0744.680.879.