Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, desfășoară o amplă campanie de reduceri cu ocazia Paștelui, cu numeroase oferte speciale de vacanță și transport pentru turiști, de tip last minute, pentru rezervările efectuate până la data de 25 aprilie.

Pentru sejururile cu avion în Tunisia în luna mai, de exemplu, compania are o ofertă de tip „Plătești 1, merg 2”. Zborurile sunt miercurea, durata sejururilor este de 8 zile (7 nopți), iar taxele de aeroport sunt incluse în ofertă. Prețurile pleacă de la doar 180 de euro de persoană pentru plecarea din 15 mai din București.

Tot de oferta 1+1 gratuit beneficiază și sejururile cu autocar către Grecia, în zonele Paralia Katerini și Halkidiki, cu plecări în luna mai. Pentru o plecare din 10 mai către Riviera Olimpului, turiștii plătesc tarife începând de la 137 de euro, în funcție de hotelul ales. Autocarele către această destinație pleacă din 22 de orașe din țară.

Christian Tour vine și în întâmpinarea familiilor cu copii, cu gratuități pentru cei mici. De exemplu, pentru sejururile cu avion către Hurghada, Egipt, copiii zboară gratuit în luna mai. Compania operează zboruri către această destinație din București, Cluj, Timișoara și Oradea. Pachetele oferite sunt la hoteluri și resort-uri de 4* și 5*, cu toate mesele incluse, și pornesc de la 494 de euro de persoană pentru 7 nopți pentru zborurile din București din 9 mai.

Pentru plecările în Corfu, Grecia, cu autocarul, în perioada 20.05 – 23.09.2024, copiii primesc gratuitate atât la transport, cât și la cazare, dacă sunt cazați în cameră cu doi adulți. Pentru un astfel de sejur, cu plecare din 27 mai sau 23 septembrie, de exemplu, prețurile pornesc de la 210 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți.

Pentru plecările în luna mai către Paralia Katerini, din Timișoara, compania oferă și transportul cu autocarul la doar 1 euro, pentru adulți sau copii, la achiziționarea sejururilor. Astfel, pentru un sejur de 7 nopți cu începere din 31 mai și plecare din Timișoara, un adult plătește un tarif ce pornește de la 137 de euro.

Mai multe oferte actuale pot fi consultate la adresa: https://christiantour.ro/reduceri-shock-vacante-2024

Citește și:

Christian Tour lansează în Timișoara pachetele de servicii pentru companii

Lansarea Inițiativei de Salvare a Cabanelor Montane Unind Spiritul Comunității pentru Conservarea Patrimoniului

Gala Ziarul Pozitiv – Ediția I, 30 mai 2024, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București