Fii pregătit(ă) să îți aduci experiența de călătorie la înălțime cu reducerea noastră uimitoare de primăvară! Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global*, este încântată să anunțe o promoție extraordinară. Reducem prețurile la produse auxiliare, servicii și upgrade-uri, făcând zborurile mai accesibile ca niciodată!

Doar pentru o perioadă limitată, pasagerii pot profita de această oportunitate unică de a se bucura de avantaje premium la un preț incredibil de mic. Indiferent dacă ești un călător împătimit care vrea să-și îmbunătățească experiența sau un explorator spontan în căutarea unui moment de răsfăț, această promoție este creată special pentru tine.

Începând de astăzi, toți pasagerii – fie că au rezervat deja un bilet sau își fac o nouă rezervare – se pot bucura de cea mai bună experiență de călătorie la o fracțiune din preț. Imaginează-ți: bagaje de cală, WIZZ Priority și alocarea locurilor, toate sunt ale tale pentru prețul fix de doar 9€ fiecare! Da, ai citit bine – doar 9 €!

Dar grăbește-te – această ofertă spectaculoasă este valabilă doar pentru călătoriile efectuate până în 26 martie 2024. Nu rata șansa de a te bucura de confort și avantaje la un preț imbatabil!

„Suntem încântați să lansăm această reducere de primăvară fără precedent, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a-și îmbunătăți experiența de călătorie fără a-și goli buzunarele”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air. „În cadrul Wizz Air, ne-am angajat să oferim o valoare excepțională și servicii de neegalat, iar această promoție subliniază dedicarea noastră de a face călătoriile cu avionul accesibile tuturor.”

Experimentează confortul pe care îl meriți fără a plăti un preț exorbitant. Rezervă sau upgradează-ți rezervarea existentă cu Wizz Air și pornește într-o aventură de neuitat plină de confort, avantaje și servicii de neegalat pentru clienți.

*Conform evaluării Sustainalytics