Dobânda promoțională se aplică creditelor acordate în perioada 23 iunie – 7 august 2020;

Pe site-ul băncii www.raiffeisen.ro Flexicredit poate fi obținut în doar 10 minute, clienții având acces la acest produs de creditare online de oriunde, oricând și rapid.

Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților săi credite de nevoi personale în lei, negarantate (Flexicredit) cu dobândă promoțională. Astfel, în perioada 23 iunie-7 august 2020 banca va practica dobânzi reduse cu 2,5 puncte procentuale. De exemplu pentru un client care alege să își încaseze salariul în cont la Raiffeisen Bank dobânda fixă pe an va fi de 8% pe toata durata creditului de nevoi personale (5 ani). Clienții au multiple canale de acces la Flexicredit: unitățile băncii, online, call center sau echipele mobile de specialiști.

Fluxul de acordare a acestui credit s-a simplificat semnificativ și este în totalitate online, verificarea informațiilor la ANAF se face în câteva minute, semnarea întregii documentații contractuale se poate realiza utilizând semnatura electronică calificată, iar banii intră automat în contul curent al aplicantului la un Flexicredit de la Raiffeisen Bank.

Cererea de credite, în special credite de nevoi personale, a revenit aproape de nivelul inregistrat la începutul acestui an. În același timp, știm și că este o perioadă marcată de incertitudini și vrem să transmitem, inclusiv prin oferte de preț mai bune, susținerea noastră pentru clienți”, a spus Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Flexicredit este un produs de credit de nevoi personale cu beneficii multiple, fiind îmbunătățit permanent pentru a răspunde nevoilor oamenilor. Raiffeisen Bank oferă posibilitatea clienților care opteaza pentru un Flexicredit să se protejeze împotriva situațiilor dificile prin încheierea facultativa a unei asigurări de viață și de șomaj, în condiții avantajoase. De asemenea, în contractul de credit este prevăzută posibilitatea de a amâna ratele trei luni sau schimbarea datei lunare de rambursare a ratelor, în funcție de dorința clientului. “Posibilitatea contractuala de a-ti amana rata pana la trei luni oricand ai nevoie s-a dovedit foarte utila clientilor pe perioada crizei sanitare. Vrem sa le reamintim clientilor in aceasta campanie promotionala si de alte beneficii asociate produsului Flexicredit de mare ajutor in situatii dificile, cum sunt asigurarile. Astfel, suntem permanent langa clientii nostri pentru a-i ajuta sa-si indeplineasca planurile.” a adaugat Cătălin Munteanu.