Eurolife FFH lansează un nou produs unic pe piața locală –  RambursOrice – o asigurare de tip storno care îți returnează valoarea cheltuielilor efectuate cu vacanțele, deplasările și experiențele plănuite pe teritoriul țării noastre. RambursOrice este disponibil la vânzare 100% online și acoperă  inclusiv riscul diagnosticării cu SARSCoV-2.

Produsul poate fi activat pentru cheltuielile aferente Călătoriilor (bilete de avion, citybreak, sejur, tabăra / excursie, delegație), Evenimentelor (concerte, spectacole, teatru, cursuri, conferințe), dar și Experiențelor (bilete spa & beauty / relaxare, bilete pentru parcuri de aventura, hopbby-uri, food & drink), independent de pachetul achiziționat.

Procesul de cumpărare este unul simplu și rapid, online, în doar câțiva pași simpli, prin accesarea platformei dedicată https://www.eurolife-asigurari.ro/rambursorice.

“Eurolife FFH lansează astazi un produs nou pentru piața locală, care sperăm să fie bine primit de către români. RambursOrice răspunde unei nevoi existente: aceea de a-ți putea recupera banii atunci când ceva neprevăzut îți schimbă planurile și nu mai poți pleca în vacanță, participa la concert sau nu îți mai poți trimite copilul în tabără. Sunt situații reale, din viața reală, cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, și pentru care acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de o protecție a sumelor investite. Prin lansarea RambursOrice, continuăm astfel să venim către consumator cu produse noi, inovative și relevante, ușor de înțeles, și mai ales de achiziționat în mediul online, fideli promisiunii noastre de a aduce valoare adăugată în fiecare dintre microsistemele clientului”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH.

Cum funcționează RambursOrice?

  • Clientul își cumpără vacanța, biletul la concert, experiența mult dorită sau tabăra celui mic, toate în România, de oriunde își dorește;
  • Accesează RambursOrice (https://www.eurolife-asigurari.ro/rambursorice) în doar câteva click-uri completând detalii minime despre planul său (cost, perioada de călătorie, grupul cu care pleacă);
  • Eurolife FFH protejează investiția în rezervarea făcută (cheltuieli cu cazare și transport sau penalități în caz de amânare sau reprogramare), dacă din motive obiective, inclusiv diagonisticare cu SarsCov-2, beneficiarul asigurării nu mai poate da curs planului său și returnează acestuia 90% din suma cheltuită.

Cât costă RambursOrice?

Exemple de calcul:

Tip Achiziție Valoare bilete / vacanță Valoare primă asigurare Ramburs Orice
Weekend cu familia la munte 2000 lei 105
Bilete teatru 100 lei 4 lei
Bilete spectacol copii 70 lei 4 lei
Tabară copil (<12 ani) 2000 lei 119 lei
Sejur munte / mare 4000 lei 168 Lei (*cu acoperire SarsCov2 inclusa)
Zbor cu balonul 800 lei 28 lei

Riscurile acoperite de asigurarea RambursOrice sunt: evenimente de familie (nașterea unui copil sau nepot al asiguratului pe durata asigurării, cu maxim 7 zile înainte de data evenimentului, decesul asiguratului sau rudelor apropiate ale acestuia, survenit pe durata asigurării); evenimente materiale (pagube grave produse reședintei principale sau secundare, cu maximum 48 de ore înainte de eveniment / plecarea în călătorie din cauza unor incendii, inundații, cutremur sau alte fenomene naturale; spargeri; vandalism); evenimente medicale (accidente sau îmbolnăviri suferite de asigurat sau de rude de gradul 1 care implică spitalizare, repaos la domiciliu, investigații și tratamente pe o perioadă care include data sau perioada evenimentului), inclusiv acoperire opțională pentru îmbolnăvirea cu SARS-CoV-2; alte evenimente neprevăzute precum: zboruri amânate/întârziate; vehicul care se strică sau este implicat într-un accident în drum spre destinația de călătorie; greve sau defecțiuni ale transportului în comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) ca urmare a unei agresiuni sau prin efracție din domiciliul sau din mașina Asiguratului.

RambursOrice completează astfel portofoliul de produse și servicii ale companiei disponibile online– asigurare de călătorie pentru vacanțele în străinătate și aplicatia de mobile Eurolife FFH – toate dezvoltate sub conceptul Eurolife Connect. Eurolife FFH dispune de un portofoliu extins de produse, dedicate atât clienților persoane fizice, cât și juridice, portofoliu susținut de canale diversificate de vânzare: bancassurance, parteneri, brokeri și online.

Despre EUROLIFE FFH

Eurolife FFH este o companie de top pe segmentul asigurărilor cu o experiență de peste 12 ani pe piața locală. Eurolife FFH acoperă un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, asigurări de călătorie, asigurări de bilete. Eurolife FFH include companiile Eurolife FFH Asigurări de Viaţă şi Eurolife FFH Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife FFH Insurance Group. Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pieței de asigurări la nivel internațional. Mai multe detalii găsiți pe: www.eurolife-asigurari.ro