Începând cu luna iulie 2020, SAP, lider global în transformare digitală, are un nou Managing Director pentru țările din Sud-Estul Europei – Josephin Galla – care se va reloca în București. Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională și va coordona activitățile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova și Muntenegru, țări care cumulează un număr de 1935 de angajați.

Cu peste un deceniu de activitate în domeniul tehnologiei, Josephin Galla are o îndelungată experiență în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale și energie. Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam și membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea și-a dedicat cariera dezvoltării businessului SAP în Europa, Asia și America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări și management.

Aștept cu nerăbdare să încep această nouă provocare. Europa de Sud-Est este o regiune atât de diversă, care oferă un potențial mare. În acest moment, lucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că avem aceeași viziune, misiune și strategie în toate țările, prin care să fim pregătiți pentru perioada post-Covid-19, precum și pentru următorii cinci ani. Credem cu tărie că strategia noastră de business va fi determinată de oamenii talentați pe care îi avem în companie, precum și de modul în care ne percepe piața. Avem nevoie de o schimbare de paradigmă și de gândire pentru a poziționa regiunea noastră ca următoarea piață din punct de vedere al dinamicii după Asia”, a menționat Josephin Galla, SAP Managing Director pentru Europa de Sud-Est.

Josephin a condus, de asemenea, o echipă performantă de consultanți în tehnologie cu experiență în soluții digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele și instituțiile publice în transformarea digitală a proceselor. Din această poziție, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale și a dezvoltat relații cu corpul diplomatic german și lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele și mediul academic din Asia de Sud-Est.

Născută în Berlin, Germania, Josephin Galla a urmat cursurile Facultății de Economie Internațională din cadrul International Business School din Berlin și este licențiată în Administrarea Afacerilor, diplomă obținută la Universitatea din Sunderland.

„Sunt încrezător că vasta experiență internațională de care beneficiază Josephin, alături de abilitățile puternice de conducere și caracterul său viguros, ne vor conduce spre un nou capitol în dezvoltarea regională, o zonă cu potențial de creștere pe termen lung”, a adăugat Tom Kindermans, Managing Director SAP Europa Centrală și de Est.

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 437.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.