Beyond Tomorrow este un eveniment virtual de trei zile organizat de SAS, lider în analytics și Inteligență Artificială, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie, reunind organizații și lideri de business din Europa Centrală și de Est, Rusia, Turcia, Orientul Mijlociu și Africa. Conferința vine ca un răspuns la nevoile companiilor cu privire la noile strategii și abordări pentru a depăși efectele pandemiei și de a se adapta la noile circumstanțe.

Lumea se află într-o continuă schimbare, iar companiile se luptă să navigheze printr-un mediu economic complex. De la începutul anului ne-am confruntat cu o adaptare rapidă la munca remote, am asistat la schimbări fără precedent în comportamentul consumatorilor, în timp ce multe guverne au implementat noi măsuri legislative. Strategiile stabilite la începutul anului trebuiau rescrise. Întrebarea acum este Cum trecem de la modul reactiv la modul proactiv? Abilitățile de adaptare la nevoile pieței  aflate într-o continuă schimbare, respectiv de a implementa rapid modele analitice și de a lua decizii de business bazate pe informații analitice, devin cruciale pentru a depăși criza și a prospera în realitatea actuală”, declară Shukri Dabaghi, Vicepreședintele Regional SAS CEMEA.

Participanții pot alege dintr-o varietate de conținut, inclusiv spații interactive și zone de networking, pentru a-și crea propriul program personalizat. Agenda include discursuri susținute de vizionari consacrați, discuții despre tendințe în business și tehnologie, sesiuni dedicate profesioniștilor data science, paneluri concentrate pe industri cheie și cross-industry, worshopuri executive, sesiuni academice și de educație, jocuri și standuri demo.

Speakerii vor prezenta cazuri reale de business despre modul în care SAS poate ajuta la transformarea unui volum imens de date în informații utile și își vor prezenta strategiile adoptate pentru a prograsa cu ajutorul Inteligenței Artificiale, analizei avansate de date, IoT, cloud și multe altele.

Keynote speakerii Beyond Tomorrow sunt:

  • Raymond Kurzweil, autor best-selling, inventator și futurist
  • Rik Vera, Founding Partner Nexxworks, Keynote Speaker consacrat și autor
  • Richard Van Hooijdonk, trendwatcher, futurist și human cyborg
  • Jim Goodnight, CEO SAS
  • Oliver Schabenberger, Executive Vice President, COO și CTO SAS
  • Shukri Dabaghi, Regional Vice President SAS CEMEA

Participarea este gratuită, formularul de înregistrare se poate accesa aici.

Despre SAS

SAS este liderul soluțiilor de analytics. Prin intermediul serviciilor și soluțiilor software inovatoare, SAS sprijină și inspiră clienți din întreaga lume să transforme datele în informații valoroase. SAS gives you THE POWER TO KNOW®.