Telekom Romania Mobile este primul operator de telecomunicații din România care oferă serviciul de plată și reîncărcare Apple Pay în aplicația mobilă, pentru utilizatorii de dispozitive iOS.

Apple Pay este o soluție de plată rapidă, sigură și eficientă, cu numeroase beneficii:
Securitate avansată: Plățile și reîncărcările sunt securizate si protejate prin tehnologia avansată oferită de Apple. Datele cardului sunt păstrate într-un mediu securizat, care minimizează riscul de fraudă.
Simplitate și confort: Efectuarea plăților și reîncărcărilor este facilă, cu doar câteva atingeri pe ecranul telefonului, fără a fi nevoie de introducerea manuală a datelor cardului.
Accesibilitate sporită: Plățile și reîncărcările cu Apple Pay sunt disponibile pe toate dispozitivele iOS.

Pentru a beneficia de serviciul Apple Pay, clienții trebuie doar să descarce/actualizeze aplicația MyAccount Telekom pe dispozitivul lor iOS și să își înregistreze datele cardului în Apple Pay.

Cu mai mult de 1 milion de descărcări ale utilizatorilor, aplicația MyAccount oferă opțiuni multiple de plată și gestionare a tuturor serviciilor direct de pe telefon.

Telekom Mobile a fost primul operator de telecomunicații din România care a introdus serviciul Google Pay, destinat utilizatorilor de dispozitive Android, în aplicația MyAccount, si continuă să ofere servicii digitale care simplifică și îmbunătățesc experiența clienților.