Telekom Romania a lansat o campanie cu peste 200 de premii pentru clienții care utilizează aplicația de management a contului MyAccount Telekom, în demersul de a-i încuraja pe aceștia să utilizeze mijloacele digitale de administrare a serviciilor de telecomunicații. Campania se desfășoară până în data de 30 septembrie 2020, iar premiile care pot fi câștigate sunt:

  • 2x iPhone X (256GB);
  • 2x televizoare Philips Ultra HD 4K cu diagonala de 108 cm;
  • 2x aspiratoare robot Xiaomi Viomi V2 PRO cu control prin telefonul mobil;
  • 200 de vouchere Germanos în valoare de 100 de lei fiecare.

Cine poate participa la tombolă

Pentru a participa la tombolă, clienții Telekom Romania trebuie să se logheze în aplicația MyAccount, să își  personalizeze contul și să realizeze cel puțin una dintre operațiunile următoare: să reînnoiască abonamentul, să plătească în aplicație cel puțin o factură, să reîncarce din aplicație o cartelă Telekom sau să activeze factura electronică direct din aplicația mobilă sau din platforma web MyAccount.

„Invit toți clienții Telekom Romania, care nu și-au creat încă un cont MyAccount să se înregistreze, ca să se poată bucura de toate beneficiile pentru gestionarea serviciilor într-un singur loc. Printre multiplele facilități se numără posibilitatea de a plăti factura electronică, la orice oră – astfel încât clienții să nu mai fie nevoiți să se deplaseze fizic pentru plata acesteia. Pentru că ne dorim să încurajăm adoptarea acestui instrument digital, dar și pentru a răsplăti fidelitatea clienților noștri, am lansat o campanie în care vom oferi 200 de premii”, a declarat Gabriel TRĂISTARU, Director Divizia Digitalizare, Telekom Romania.

Mai multe informaţii sunt disponibile în pagina dedicată campaniei: www.telekom.ro/campanie-myaccount.

Cont personalizat cu 7 click-uri

În aplicația mobilă MyAccount nu este doar foarte ușor pentru clienți să își creeze cont, ci este și foarte rapid. Cu 7 click-uri, utilizatorii își creează un cont personalizat, în care pot vizualiza facturile, serviciile, modifica limitele contului sau plăti facturile lunare disponibile în format electronic.

Clienții care doresc să activeze factura electronică o pot face direct din aplicația mobilă MyAccount, confirmând adresa de e-mail printr-un singur click, sau în secțiunea „MyAccount” de pe www.telekom.ro. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată în contul MyAccount de pe site-ul www.telekom.ro sau direct din aplicația mobilă.

Aplicația mobilă MyAccount este gratuită şi disponibilă oricărui client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play și App Store.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile companiei deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jur. Misiunea Telekom este de a îmbogăți viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferă soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua Telekom conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este parte din Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.