Într-un moment de celebrare a excelenței în afaceri, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) cu susținerea Primăriei Sectorului 3,  revigorează o tradiție de 14 ani, marcând evenimentul „TOPUL FIRMELOR din Sectorul 3.Acest eveniment de prestigiu va avea loc la Palatul CCIB în data de 20 septembrie 2023, începând cu ora 18:00.

O Reînviere a Excelenței în Afaceri

TOPUL FIRMELOR din Sectorul 3 este un prilej de a recunoaște și de a sărbători excelența în lumea afacerilor. Într-o perioadă în care industria și antreprenoriatul sunt în continuă evoluție, acest eveniment oferă o platformă pentru a evidenția contribuția semnificativă a firmelor din Sectorul 3 la dezvoltarea economică a Bucureștiului și a României în ansamblu.

Această ediție specială a TOPULUI FIRMELOR marchează întoarcerea evenimentului la cele mai înalte standarde de excelență și promovează realizările impresionante ale firmelor și antreprenorilor din zonă. Prin identificarea, aprecierea și premiarea celor mai remarcabile performanțe în diverse domenii, se dorește consolidarea spiritului competitiv și a motivației pentru inovație și dezvoltare sustenabilă.

Participarea și Vizionarea Evenimentului

Evenimentul TOPUL FIRMELOR din Sectorul 3 poate fi urmărit atât în direct pe pagina de Facebook a CCIB, cât și online, pe site-ul oficial al CCIB. Pentru a fi la curent cu momentele de recunoaștere a excelenței și pentru a cunoaște câștigătorii din acest an, vizitați următoarele link-uri:

O Zi de Celebrare și Inspirare

TOPUL FIRMELOR din Sectorul 3 este mult așteptatul moment în care antreprenorii, liderii de afaceri și echipele din diverse companii se adună pentru a sărbători excelența, pentru a se inspira reciproc și pentru a continua să construiască un peisaj de afaceri vibrant și competitiv în Sectorul 3 și dincolo de el.

Evenimentul reprezintă un angajament ferm pentru dezvoltarea economică și promovarea realizărilor deosebite ale comunității de afaceri din București. În timp ce așteptăm cu nerăbdare acest moment special, aplaudăm eforturile și contribuțiile semnificative ale firmelor din Sectorul 3 și așteptăm cu interes dezvăluirea câștigătorilor din acest an.