Trofeul Copilăriei – eveniment caritabil –

alături de mari artiști, precum Aurelian TEMIȘAN și Mihai BENDEAC,

marcăm pentru educație

Asociaţia Umanitară Tadeu și Biserica „Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar, alături de artiști cunoscuți, vă invită să participaţi la meciul de fotbal caritabil, care va avea loc pe data de 1 iunie a.c., pe stadionul Năstase-Marica.

Trofeul Copilăriei eveniment caritabil

Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de resurse financiare necesare în cadrul Fondului pentru Educație, proiect care susține continuarea studiilor pentru copiii care provin din familii cu situații materiale dificile.

Meciul se va desfăşura joi, 1 Iunie, în intervalul orar 10.00-13.00. Se vor întâlni în acest an, în prima ediție a Trofeului Copilăriei, Echipa Asociației Umanitare Tadeu și Echipa Artiștilor din care fac parte muzicieni și actori celebri precum, Aurelian Temișan și Mihai Bendeac.

De asemenea, cunoscutul comentator sportiv, Ionel Stoica, se alătură proiectului nostru pentru educație.

În deschidere, vor evolua echipa de copii a Bisericii „Sfântul Dumitru-Poștă” și alți mici fotbaliști de la Școala Olga Gudynn.

Meciurile se vor juca pe Stadionul Năstase-Marica, în zona Promenada, stadion cu capacitate de 1500 locuri. Un bilet costă 50 de lei și reprezintă o șansă la educație pentru un copil talentat, care își dorește să învețe și care provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. Biletele se pot rezerva accesând site-ul Asocației Umanitare Tadeu (https://asociatiatadeu.ro/adopta-visul-unui-bursier/ )

Mulțumim pentru dăruire și pentru că s-au alăturat proiectului nostru caritabil: Delta Studio, ca sponsor principal, Olga Gudynn, Teatrul de Comedie, Soca Tour, Esenta Plant, Sacagiu.ro, MedySportline, ca parteneri, precum și Nastase&Marica Sports Club, prin punerea la dispoziție a terenului de joc.

Așadar, vă invităm să fiți alături de noi, cu rudele, prietenii și copiii dumneavoastră și să susținem împreună educația!