Esti antreprenor si iti doresti un business sanatos?

Un business sanatos inseamna astazi ANGAJATI SANATOSI.

Asigurarea privata de sanatate este unul dintre cele mai dorite beneficii la locul de munca (dupa beneficiile banesti) si o forma de protectie prin care pot fi acoperite toate cheltuielile angajatilor asigurati legate de consultatii, investigatii si spitalizare in sistemul privat, fiind o alternativa din ce in ce mai necesara a accesarii serviciilor din unitatile medicale de stat.

In ultimii ani, aceasta a devenit cea mai apreciata forma de beneficiu salarial, atat de angajati prim prisma protectiei oferite (investigatii, tratament si spitalizare in retelele medicale private) cat si de angajatori avand in vedere deductibilitatea integrala a costului in limita a 400 eur/an/angajat si diminuarea fluxului de personal urmand principiul “angajati sanatosi inseamna un business sanatos”

Cum functioneaza?

Fiecare angajat asigurat beneficiaza de o prezentare a planului de asigurare si a conditiilor din partea unui specialist. In functie de asiguratorul ales, accesul la serviicile medicale se face usor prin Call Center sau cu programare direct in clinicile dorite. Decontarea serviciilor se poate face direct catre clinica (daca se afla in lista de parteneri ai asiguratorului) sau direct catre angajatul asigurat in cazul in care clinica nu se afla in lista de parteneri. Mai mult decat atat, sunt companii de asigurare care pun la dispozitie clientilor un instrument de plata a serviciilor medicale necesare inovator, disponibil atat in format fizic, cat si in varianta virtuala, contribuind astfel la un viitor sustenabil. Este vorba despre un card cu costuri de emitere 0, prin care asiguratul primeste banii inainte pentru plata in afara retelei de partenerei medicali. Astfel plata se poate efectua rapid si sigur inclusiv prin Apple Pay sau Google Pay.

Beneficiile unei asigurari de sanatate

  • Siguranta si incredere
  • Calitate inalta a serviciilor medicale oferite in retea privata de sanatate;
  • Acces la o retea variata de clinici;
  • Acoperire international, servicii medicale de top din strainatate;
  • Posibilitatea de a alege medicul specialist si clinica unde doresti sa te tratezi;
  • Acces la servicii de asigurare complexe fara implicare financiara;
  • Sistem de plata flexibil pentru polita de asigurare (lunar, semestrial, trimestrial, anual);
  • Planuri de asigurare flexibile si

Viata este frumoase dar plina de surprize. Neprevazutul ne poate pune insa si in fata unor situatii mai putin fericite. Pentru ca ne dorim sa va oferim o viata fara griji, in care sa stiti ca planurile dumneavoastra sunt in siguranta astfel incat sa puteti privi spre un viitor sigur, va invitam sa va asigurati ca oferiti continuitate planurilor familiei dvs.

Si pentru ca suntem in luna iubirii, Consultant AA Broker organizeaza in perioada 01.02.2024 – 31.03.2024 campania “Asigurarii cu dragoste”. Astfel la achizitia unei asigurari de viata sau sanatate prin Consultant AA Broker primiti si un cadou special din partea companiei.

Fie ca va doriti doar protectie sau sa economisiti o suma de bani pentru indeplinirea viselor sau pur si simplu va ganditi la un viitor mai bun pentru copilul dvs sau la un sprijin de nadejde la varsta pensionarii, o ASIGURARE poate fi solutia!

O asigurare de sanatate sau de viata va oferta garantia ca veti avea liniste si sprijin financiar indiferent de ce va rezeva viitorul!

Citește și:

Despre ASIGURĂRI! – Știați că…