Amalia Triță, antreprenor și consultant Startup Nation, invită antreprenorii din România la o serie de 5 webinarii gratuite în care le arată cum să își transforme ideea de afacere într-un proiect finanțat în doar 5 zile. Pentru înscrieri click AICI.

Între 13-17 iulie 2020, antreprenorii aspiranți care vor să înceapă o afacere dar nu știu ce afaceri mai merg sau cum să își finanțeze ideea de afacere, sunt invitați la o serie de webinarii gratuite: „Start în antreprenoriat: Cum să îți transformi ideea de afacere într-un proiect finanțat”.

Și tu POȚI să îți transformi VISUL de a avea afacerea TA în realitate atunci când TU VREI cu adevărat, ACȚIONEZI și ai 5 ATUURI:

  1. Știi DE CE vrei să ai propria ta afacere.
  2. Știi cu certitudine CE afacere ți se potrivește.
  3. Știi la CINE sunt banii tăi.
  4. Știi CUM să obții banii necesari ca să îți începi afacerea
  5. Știi CE ai de făcut ca să ai o afacere de succes (înainte să înființezi un SRL).”

spune business coach-ul Amalia Triță.

Pornind de la aceste principii, Amalia Triță a reușit în cele două ediții anterioare ale programului de finanțare să ajute zeci de antreprenori să își finanțeze ideile de afacere. Iar în această perioadă are în plan să realizeze mai multe webinarii gratuite și programe dedicate antreprenorilor la început de drum și antreprenorilor care se luptă să mențină pe linia de plutire afacerile lor.

Știu că situația nu pare deloc roz, dar acum este cel mai bun moment să ai propria afacere. Tot ce ai de făcut este să îți faci curaj să începi. A venit momentul să preiei controlul vieții tale și implicit al veniturilor tale. Știu că nu este ușor, mai ales la început, însă anteprenoriatul îți va oferi mai multă siguranță decât un loc de muncă în contextual actual. Pentru că tu controlezi câte ore lucrezi, cu cine lucrezi și când te plătești.” mai spune Amalia.

Primul pas este dedicat antreprenorilor aspiranți, care vor să înceapă o afacere, dar nu știu de unde să înceapă și va avea loc între 13-17 iulie 2020, în cadrul trainingului gratuit „Start în antreprenoriat: Cum să îți transformi ideea de afacere într-un proiect finanțat”, la care te poți înscrie AICI până cel târziu 12 iulie 2020.

cursuri gratuite de antreprenoriat business