Grupul UniCredit este încântat să anunțe o ofertă exclusivă pentru clienții săi, o reducere de 20% la biletele pentru sezonul 2024 al Festivalului de Operă Arena di Verona, cu excepția zilelor de 7 și 8 iunie. Această promoție specială subliniază angajamentul de lungă durată al UniCredit față de dezvoltarea culturală și economică și sărbătorește peste 30 de ani de parteneriat cu cel mai spectaculos festival de operă din lume, la care UniCredit este partener principal din 1994.

Clienții UniCredit pot profita cu ușurință de această ofertă urmând acești pași simpli:

  • Pe site-ul web al Arena di Verona alegeți spectacolul dorit, sectorul și până la patru bilete;
  • In cosul de cumparaturi introduceti codul UN1venti4_20 în „Customer Card/Promotion Code”;
  • Finalizați achiziția cu un card de plată compatibil UniCredit;

 Reducerile sunt disponibile clienților UniCredit pentru biletele achiziționate online în perioada 15 mai – 15 august, până la maximum 4 bilete pe spectacol.

„A investi în artă înseamnă a investi în viitorul nostru. Oferind această reducere exclusivă clienților noștri, nu doar sărbătorim parteneriatul nostru prețuit cu Festivalul de Operă Arena di Verona, dar ne întărim și credința în puterea transformatoare a culturii. Această inițiativă este o un semn al aprecierii noastre pentru comunitățile pe care le deservim și al angajamentului nostru de a îmbogăți vieți prin experiențe culturale comune”, a spus un purtător de cuvânt al UniCredit.

Un sezon de spectacole spectaculoase

Cel de-al 101-lea Festival de Operă Arena di Verona, care se va deschide pe 7 iunie și va dura până pe 7 septembrie 2024, promite o serie de evenimente spectaculoase. Sezonul va cuprinde șase evenimente de seară, inclusiv sărbătoarea patrimoniului „La Grande Opera Italiana Patrimonio dell’Umanità”, dansul încântător al „Roberto Bolle și prietenii” și puternica „Simfonie a IX-a a lui Beethoven”. Vedetele de operă vor decora scena în spectacolele Turandot, Aida, Il Barbiere di Siviglia și multe altele, asigurând un sezon de experiențe culturale de neuitat.

Citește și:

UniCredit Bank continuă să susțină scena de artă contemporană la RAD ART FAIR 2024

Gala Ziarul Pozitiv – Ediția I, 30 mai 2024, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București