Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a sărbătorit zborul inaugural al noii sale rute de la Brașov către Dortmund pe 2 septembrie. Compania aeriană începe operațiunile pe această rută de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, oferind un program convenabil pentru pasageri.

Dortmund, cunoscut pentru moștenirea sa culturală bogată, stilul de viață urban și peisajele vibrante, invită călătorii să-i descopere farmecul. De la repere emblematice precum Biserica Sf. Reinold și Dortmund U-Tower, până la muzeele sale renumite, inclusiv Muzel Ostwall și Muzeul German de Fotbal, Dortmund promite o experiență captivantă și diversă pentru toți călătorii.

Wizz Air este încântată să ofere o modalitate accesibilă și convenabilă de a explora orașul Dortmund și nordul Germaniei. Devotamentul companiei aeriene pentru tarifele accesibile și serviciile de calitate fac din aceasta alegerea ideală pentru călătorii care doresc să descopere noi destinații sau să-și viziteze prietenii și familia.

Guido Miletic, directorul general al Serviciilor Aeroportuare și al Departamentului de Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund, a spus: „Cererea de destinații românești este semnificativă și, drept urmare, cu noua rută către Brașov, suntem încântați să oferim pasagerilor a opta destinație spre România. Din rutele existente, reiese că destinațiile românești sunt atractive în mod egal pentru călătorii din țară, pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și pentru turiști. Extinderea continuă a rețelei de rute Wizz Air la Aeroportul Dortmund a fost apreciată de călătorii noștri, subliniind statutul aeroportului drept un partener de încredere și puternic al Wizz Air.”

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Acest zbor inaugural de la Brașov către Dortmund marchează o etapă interesantă pentru Wizz Air și pasagerii noștri. Această nouă rută nu numai că ne întărește angajamentul de a oferi opțiuni tarifare reduse, dar deschide și o poartă către vibrantul oraș Dortmund. Suntem încântați să facem parte din călătoria pasagerilor noștri, oferindu-le o experiență de zbor plăcută și accesibilă, contribuind în același timp la amintiri de neuitat.”