WIZZ AIR ANUNȚĂ RUTE MULT AȘTEPTATE

DIN BRAȘOV CĂTRE LONDRA ȘI DORTMUND

WIZZ AIR VA ÎNCEPE OPERAȚIUNILE PE AEROPORTUL BRAȘOV

Brașov, 6 aprilie 2023: Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat astăzi noi rute din Brașov către Londra și Dortmund. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Londra este renumită pentru mai mult decât pentru clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben. De la muzee celebre, sau repere culturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o varietate de activități interesante, pentru a satisface pe toată lumea. Are, de asemenea, o viață de noapte bogată și o mulțime de opțiuni pentru divertisment, piețe, catedrale, castele și, desigur, nenumărate puburi. Londra are totul pentru toată lumea.

Pe lângă ruta către Londra, o nouă conexiune între Brașov și Dortmund este disponibilă pentru toți cei interesați să exploreze vibrantul oraș al Germaniei, cunoscut pentru istoria sa bogată, parcurile frumoase și viața de noapte. De asemenea, acesta găzduiește unele dintre cele mai renumite muzee din lume, inclusiv Muzeul de Artă și Istorie Culturală din Dortmund și Muzeul German de Fotbal. Dortmund este un oraș perfect pentru a fi descoperit pe jos, cu una dintre cele mai mari densități de piețe pietonale din Germania.

 

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA
Brașov – Londra Luton luni, miercuri, vineri 2 august 2023 169 RON/34,99 EUR
Brașov – Dortmund marți, sâmbătă 2 septembrie 2023 119 RON/24,99 EUR

 

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a spus: „Suntem încântați să începem operațiunile din Brașov. Rămânem dedicați să oferim clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și la prețuri accesibile. Noile legături de zbor sunt rezultatul investiției și creșterii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călători din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre către Londra și Dortmund.”

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 181 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.