ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă extinderea în zona central-sudică a țării și anunță deschiderea, pe 30 iulie, a unui nou magazin în Mioveni. Deschiderea noului magazin Altex este rezultatul unei investiții de 200.000 de euro.

 Cel de-al 126-lea magazin din rețea, situat pe bulevardul Bd. Dacia Nr 11, se întinde pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați și dispune de o parcare de 54 de locuri.

În noul magazin Altex din Mioveni, clienții vor avea acces la o gamă extinsă de peste 30.000 de produse, la servicii de consultanță personalizată, dar și la soluții de finanțare flexibile.

Odată cu inaugurarea magazinului, Altex România își extinde și echipa și face deja recrutări pentru posturi de casieri, consultanți de vânzări, director de magazin sau ofițer credite.

Vouchere de reducere de 10%

Mai mult, cu ocazia lansării, retailer-ul a acordat la nivel local vouchere de reducere de 10%, în baza înscrierilor online până pe 28 iulie pe altex.ro/mioveni.

În contextul numărului ridicat de cazuri de COVID-19, pentru siguranța clienților și a angajatilor și pentru a respecta recomandările privind distanțarea socială, reducerea de 10% va avea valabilitate 30 de zile și va putea fi folosită în perioada 30 iulie – 30 august, exclusiv în magazinul din Mioveni.

„Ne adaptăm trendurilor și facem trecere treptată catre „phygital retail”,  în care online-ul și shopping-ul în magazinele fizice fuzionează pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare completă și beneficii multiple precum click & collect, rezervă online, ridică în magazin, retur oriunde sau servicii de consultanță personalizată. Noul magazin din Mioveni este un răspuns la aceste noi trenduri și în linie cu dorința noastră de a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a le da acestora opțiunea de a descoperi produsele noastre, nu doar pe site, ci și într-un spațiu sigur și modern, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Întrucât retailer-ul și-a asumat un angajament pentru dezvoltarea durabilă și, implicit, pentru protejarea mediului, centrul de servicii din Mioveni este prevăzut cu un sistem de iliuminare cu LED pentru eficientizarea consumului de energie, dar și cu un sistem de încălzire și răcire VRF  (Variable Refrigerant Flow) pentru minimizarea variațiilor de temperatură și reducerea ciclurilor de pornit/oprit. Magazinul va avea și o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii Covid-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat de mai multe ori pe zi;
  • Există o stație cu dezinfectat de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minim 2 metri între persoane.

 Noul magazin Altex din Mioveni va funcționa de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 – 18:00.

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 126 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.