ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea, pe 20 august, a unui nou magazin în Dâmbovița Mall, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de de euro.

 Cu ocazia inaugurării, Altex a pregătit oferte speciale și reduceri, valabile în limita stocului disponibil. Clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de produse și vor avea acces la servicii de consultanță personalizată, dar și la soluții de finanțare flexibile.

,,Înțelegem importanța investițiilor locale ca principal motor economic. Chiar și în contexte cu multe provocări, cum este cel actual, nu frânăm planurile noastre de dezvoltare. Tocmai de aceea, am mai făcut un pas, de această dată la Târgoviște, pentru a veni în sprijinul clienților noștri și a le facilita, la fel ca până acum, accesul la tehnologie, la produse și servicii de cea mai bună calitate, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

O suprafață de vânzare de 1.100 de metri pătrați

Noul magazin Altex, localizat în primul centru comercial de mari dimensiuni din Târgoviște, are o suprafață de vânzare de 1.100 de metri pătrați. În acord cu strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor din rețea, dar și cu angajamentul asumat pentru protejarea mediului, noul centru de servicii va fi dotat cu etichete electronice. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. De asemenea, spațiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED și display-uri digitale.

Program de la 10,00 la 22,00

Noul magazin Altex din Târgoviște, localizat pe Bulevardul Regele Carol I 51, va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-22.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 07.00.

Măsuri de protecție sanitară

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.