Serviciul de streaming de știri live CBSN 27/4 este acum disponibil prin intermediul aplicației CBS News.

Aplicația CBS News care include CBSN, serviciul de știri live disponibil 24/7, poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații regionale din afara S.U.A., pe Amazon Fire TV, Android™, Android TV™, Chromecast, LG Smart TVs, VIZIO SmartCast® (SUA si Canada), din 89 de țări. Acum, telespectatorii din România au opțiunea de a consulta serviciul CBSN direct din aplicația CBS News, disponibil până acum exclusiv prin intermediul browser-ului web. Această schimbare oferă audienței din întreaga lume acces extins la știri internaționale provenite din surse credibile.

„Cercetările și datele noastre arată că există o cerere globală pentru prezentarea de către CBS News a știrilor despre problemele și evenimentele care afectează întreaga lume”, a declarat Christy Tanner, Vicepreședinte Executiv și General Manager CBS News Digital. „Disponibilitatea extinsă a  aplicației CBSN, care poate fi descărcată din magazinele virtuale internaționale, ne oferă oportunitatea să raportăm știri vitale către un număr mai mare de oameni, din mai multe locuri.”

Platforma CBSN, accesibilă gratuit pe browserele web din toată lumea, va continua să își extindă disponibilitatea pe măsură ce aplicația CBS News se lansează în alte magazine internaționale de aplicații în lunile următoare, pentru a satisface cererea internațională a publicului interesat de știri cu impact global. Telespectatorii din întreaga lume vor putea să urmărească evenimente politice cruciale, cum ar fi alegerile electorale din SUA, documentarele originale produse de CBSN, show-ul „Red & Blue”, precum și franciza „Climate Watch”. CBSN continuă să aibă o creștere puternică și susținută a audienței, iar luna martie a înregistrat vârful acesteia, cu peste 100 de milioane de vizualizări.