DRUID se parteneriază cu KeysFin pentru a oferi analize de risc comercial sau de creditare direct prin intermediul chatboţilor DRUID

DRUID, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu KeysFin, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de credit risc management şi informatii de afaceri din România. Prin acest parteneriat, companiile vor putea automatiza procese complexe de analiză a riscurilor comerciale sau de creditare într-un mod conversaţional, direct prin intermediul chatboţilor DRUID.

Beneficiile chatboților

Prin integrarea cu serviciile KeysFin, DRUID pune la dispoziţia companilor un instrument digital modern, prin care analizele de risc comercial sau de creditare pot fi rezolvate direct prin intermediul chatboţilor, în cadrul unor procese mai largi de automatizare. Astfel, o companie îşi poate înarma angajaţii în doar câteva zile cu o tehnologie prin care pot fi digitalizate etape cheie din cadrul proceselor de vânzare, cum ar fi încadrarea oportunităţilor în clase de risc comercial, validarea accesului la servicii de creditare, înrolare de noi clienţi. Analizele de risc pot fi accesate într-un mod conversaţional, prin orice canal digital de comunicare, iar datele extrase pot fi salvate în sistemele interne pentru a fi ulterior folosite de către angajaţi.

În cazul în care un potenţial client doreşte un credit sau un contract comercial, chatbotul solicită câteva date relevante, cum ar fi codul unic de înregistrare fiscală. Prin integrarea cu serviciile KeysFin, chatbotul activează extragerea de informaţii despre starea companiei, situaţia financiară, datorii la bugetul de stat, incidente de plată, insolvenţe sau procese legale, dar şi analize complexe de scoring sau rating.  Potenţialul client va fi încadrat automat în clasa aferentă de risc comercial. Toate informaţiile colectate pot fi salvate ulterior aplicaţiile interne, astfel încat angajaţii implicaţi în analizele de risc sau în procesul de vânzare să aibă la dispoziţie toate datele relevante, înainte de a iniţia semnarea contractelor.

Chatbotii un instrument digital modern pentru companii

Parteneriat între KeysFin și Druid

KeysFin reprezintă un pas important în strategia de poziţionare Druid ca hub conversaţional pre-echipat cu instrumente necesare automatizării unor procese specifice, care pot degreva angajaţii de timp valoros. Expertiza unică pe care KeysFin a acumulat-o în zona soluţiilor de preventie a fraudei în business şi gestiune a riscului comercial, împreună cu tehnologia DRUID, formează o propunere unică de valoare în special pentru bănci sau companii de leasing, pentru care analizele de risc joacă un rol major” declară Daniel Bălăceanu, Product Management Director DRUID.

„Serviciile KeysFin s-au dezvoltat şi adaptat în mod constant ţinând cont de nevoile mediului de afaceri, ajungând astfel să fim un partener deschis şi de încredere. Accesul la servicii direct online a crescut şi a accelerat nevoia companiilor de a automatiza validarea cât mai rapidă a unui potenţial client. Suntem mândri să fim alături într-un parteneriat unic de acest tip, prin care solutiile de gestionare a riscului comercial Keysfin sunt integrate în chatboţii DRUID.” declară Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.

Despre DRUID

DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NLU, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. Prin integrarea cu roboţi UiPath, DRUID permite automatizarea unor procese complexe în care sistemele informatice schimbă informaţii cu utilizatori umani. În mai puţin de 2 ani de la lansare, DRUID are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, Fan Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

Despre KeysFin

KeysFin (www.keysfin.com) oferă servicii de business information şi credit risk management dedicate mediului de afaceri: rapoarte de credit, monitorizare, analiza competiţiei, studii şi analize sectoriale. KeysFin deţine aplicaţia Keysfinder, prin intermediul căreia utilizatorii au la îndemână un instrument gratuit care centralizează şi facilitează accesul la verificarea bonităţii unei companii cu scopul de reduce riscul comercial şi frauda în mediul de business din România. Cu un portofoliu de peste 700 de clienți și o experiență de peste 8 ani, KeysFin este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de business information și un partener al unor companii de profil cunoscute pe plan internațional.