Andreea Brașovean și Raluca Anton aduc cele mai noi și diverse perspective asupra provocărilor din viața cotidiană, în fiecare duminică, de la ora 15:30.

Cea mai nouă emisiune de discuții și dezbateri – “Cu mintea deschisă”– începe în această duminică, la DIGI24. Emisiunea care le are drept gazde pe jurnalista Andreea Brașovean și pe psihologul dr. Raluca Anton își propune să devină un spațiu de discuții și dialog deschis, unde se vor găsi răspunsuri, venite din partea specialiștilor, la toate provocările și întrebările cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi – despre noi, despre relația cu copiii noștri sau cu partenerul de viață. Emisiunea “Cu mintea deschisă” va avea premiera în această duminică și va fi difuzată săptămânal, de la ora 15:30.

Andreea Brașovean și Raluca Anton vor purta dialoguri pe teme esențiale: de la provocările parentingului și educația financiară la gestionarea relațiilor și adicțiilor și până la modalități sănătoase de dezvoltare personală și profesională. Gazdele emisiunii vor avea alături și invitați precum Sore, Mirela Retegan, Emil Rengle, Alina Burlacu, Misha Ioniță, Damian Drăghici, Victor Toriani și mulți alții care vor îmbogăți fiecare episod cu experiențe de viață și perspective diferite. Astfel, fiecare episod al emisiunii “Cu mintea deschisă” va fi o călătorie spre cunoaștere și descoperire.

emisiune digi cu mintea deschisa

Andreea Brașovean și Raluca Anton

Cea mai nouă emisiune de la DIGI24, “Cu mintea deschisă” vine cu un format nou și fresh, cu o dinamică a conversațiilor diferită de cea întâlnită în formele de divertisment tradiționale. Emisiunea își propune să îmbine informația utilă cu atmosfera relaxată de discuții pentru ca cei ce o urmăresc să fie captivați. „Cu mintea deschisă” nu este doar o emisiune, ci locul unde găsești inspirație, sfaturi utile și, cel mai important, o comunitate gata să te primească cu brațele deschise.

Pentru mai multe detalii și surprize din culise, urmăriți canalele de Social Media @cu.mintea.deschisa și platformele DIGI24.

„Cu mintea deschisă” este un format realizat de către jurnalista Andreea Brașovean, în colaborare cu psihologul dr. Raluca Anton și Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD UNIVERSE, pentru DIGI24.

Emisiunea este susținută de parteneri de încredere, precum rețeaua Regina Maria, ING Bank și Mobila Dalin.