La Artesana, veți găsi gustul autentic al produselor lactate românești, realizate cu pasiune de o familie de tineri antreprenori români. Angajamentul lor față de calitate se regăsește în fiecare produs, deoarece folosesc numai cel mai pur lapte neomogenizat, nestandardizat, pasteurizat la temperatură blândă pentru a crea iaurturile și brânzeturile lor.

Excelență recunoscută în prepararea lactatelor artizanale și minim procesate

Fondată de o familie de români cu o dragoste adânc înrădăcinată pentru produse lactate, Artesana este mai mult decât un simplu brand – este o poveste de succes a antreprenoriatului, în România.

Bunătate pură, calitate fără compromis

E clar că produsele lactate grozave încep cu un lapte pur și bogat. De aceea, Artesana lucrează îndeaproape cu fermierii locali care împărtășesc angajamentul lor față de sustenabilitate și bunăstarea animalelor. Laptele nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă este atent selectat și testat riguros pentru a asigura îndeplinirea standardelor înalte de calitate și puritate.

Fabricate cu grijă, savurate cu bucurie

De la iaurturile cremoase cu strat consistent de caimac, la brânzeturile artizanale proaspete sau maturate, fiecare produs Artesana este realizat cu grijă și atenție la detalii. Metodele tradiționale de producție păstrează aroma naturală și bogăția laptelui, rezultând produse lactate pe cât de delicioase, pe atât de hrănitoare.

Asa-e-laptele-Artizanilor-Artesana

Citește și:

Crema de brânză de capră Artesana – câștigătoarea Marelui Premiu la „Gustul Ales 2023”

Artizanii laptelui susțin reciclarea ambalajelor

Producătorul român de lactate artizanale Artesana a primit premiul Go Global 2023, în SUA, pentru produsul inovator al anului

Artesana, producătorul român de lactate minim procesate, are un nou Director General Executiv

Daniel Donici, Artesana, premiat internațional pentru realizările antreprenoriale, la Istanbul

CEC Bank finanțează noua fabrică a producătorului de lactate artizanale Artesana

F&B Business Accelerator caută produse inovatoare care vor face parte din alimentația viitorului