După lansarea sa în București și Ilfov, Flanco Retail extinde serviciul de Livrare Programată în alte 10 județe din țară.

Continuând planul de extindere a gamei de servicii și de facilități puse la dispoziția clienților și relevante mai ales în această perioadă, Flanco introduce acum serviciul de Livrare Programată în Constanța, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dâmbovița, Prahova, Brașov și Sibiu. Prin intermediul acestuia, poți alege ziua în care urmează să primești produsul comandat online, pe Flanco.ro, și poți, de asemenea, alege intervalul orar în care curierul poate face livrarea, fără ca asta să implice costuri suplimentare de livrare.

Intervalele orare între care se poate opta sunt:

9:00 – 12:00

12:00 – 15:00

15:00 – 18:00

18:00 – 22:00

Comanda se plasează prin intermediul site-ului flanco.ro

Comanda se plasează prin intermediul site-ului flanco.ro. Astfel, după ce este selectat produsul, la metoda de livrare se optează pentru „livrare programată”, se stabilește ziua de livrare, care poate fi inclusiv peste o săptămână, dacă respectiva comandă este plasată din vacanță, iar apoi se alege intervalul orar cel mai convenabil.

„Ultimele șase luni au marcat o evoluție rapidă și susținută a serviciilor de livrare, care devin tot mai diverse și mai complexe, răspunzând migrării unora dintre clienți din offline în online”, declară Dragoș Sîrbu, CEO-ul Flanco. ”Ca retailer omnichannel, căutăm să oferim o experiență bună de cumpărare clienților noștri, indiferent cum și de unde aleg să ne solicite produsele din ofertă, iar în ultima vreme o experiență bună de cumpărare a însemnat și o experiență bună de livrare. Serviciul de Livrare Programată a fost testat mai întâi în București și Ilfov, ca să ne asigurăm că este bine recepționat de clienți și că poate fi susținut fără probleme de partenerii noștri din companiile de curierat. Cum testul a avut succes, îl extindem acum în alte zece județe.”

Despre Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Linkedin.