Una dintre principalele provocări ale României este educația. Sistemul de învățământ românesc formează tinerii pentru a învăța teorii și teoreme pe de rost, fără a le crea abilități necesare în viața de zi cu zi, cum ar fi: comunicare, vorbit în fața mai multor persoane, o stimă de sine crescută etc.

Cursuri de dezvoltare personală pentru adolescenți

2 tineri de 26 de ani și-au stabilit ca misiune să schimbe România prin educație. Răzvan Cojocaru și Andrei Bărbat, doi tineri trecuți prin sistemul de învățământ românesc și britanic și-au propus să contribuie la educația adolescenților din România organizând cursuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.

Trezește EROUL din tine!

Ei au creat unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală pentru adolescenți din Româna, Trezește EROUL din tine!, program în care tinerii între 13 și 17 ani învață abilități care la școală nu se învață dar sunt necesare fiecărui om în viața de zi cu zi. Printe subiectele abordate se regăsesc Stima de Sine, Gestionarea Emoțiilor, Cum să vorbești în fața mai multor persoane, Gestionarea eșecurilor, Educație financiară și Antreprenorială și multe altele.

Feedback-ul cursanților este în totalitate pozitiv. La Smart Life Education copii învață cum să își gestioneze emoțiile la teste și examene, iar notele lor cresc. De asemenea, au mai mult curaj în a-și exprima opiniile datorită modului de organizare a cursurilor care sunt interactive și pun participanții pe primul loc și nu materia.

Unde pot fi accesate Workshop-urile GRATUITE de Dezvoltare Personală

Workshop-urile GRATUITE de Dezvoltare Personală pot fi accesate online, adresându-se adolescenților din toată țara, înscrierile fâcăndu-se pe site: www.smartlifeeducation.ro/cursuri.