Flanco Retail a aderat la programul guvernamental EURO 200 și oferă, pe baza cuponului de la stat în valoare de 200 de euro, un laptop performant.

Programul EURO 200 este dedicat elevilor din învățământul de stat, care provin din familii cu venituri lunare mai mici sau egale cu 250 de lei pe membru de familie, conform art. 2 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 269/2004 și în HG nr. 297/03.05.2018 pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004). Guvernul va oferi un cupon în valoare de 200 de euro pentru achiziționarea de echipamente electronice care să susțină școala digitală.

Flanco Retail a aderat la acest proiect, prin intermediul campaniei Back to school. Campania își propune ca, oricine vine cu un cupon EURO 200 în magazinele Flanco, să primească un laptop performant ASUS, fără alte plăți suplimentare.

„Trecem printr-o perioadă în care orice familie trebuie să aibă opțiunea de a-și ține copilul acasă, pe perioada anului școlar dacă este nevoie, cât este nevoie. Tehnologia a demonstrat deja, în ultimele șase luni, că este capabilă să susțină școala digitală în caz de necesitate, iar prin această ofertă, vrem să acordăm acces la o formă de învățământ online cât mai multor copii”, a spus Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Laptopul ASUS costă acum 969 de lei

Pentru a reuși să ofere un laptop care să satisfacă nevoile actuale ale unui elev, Flanco a redus cu 430 de lei laptopul ASUS. Inițial, acesta costa 1.399 de lei, iar în prezent costă 969 de lei, echivalentul a 200 de euro. Astfel, clientul nu trebuie să mai achite nimic în plus, însă, dacă acesta dorește un laptop mai performant, poate plăti o diferență.

Asus

Flanco are oferte speciale pentru derularea cursurilor școlare în regim digital și pentru familiile care nu beneficiază de un cupon EURO 200. Astfel tabletele și accesoriile din categoria „Back to school”, de pe site-ul flanco.ro, beneficiază de reduceri de până la 60%. În plus, toată gama de laptopuri poate fi achiziționată din magazinele Flanco în 24 de rate, fără dobândă.

Oferta este valabilă până la data de 12 octombrie 2020

„Nu este prima noastră modalitate prin care încercăm să ajutăm elevii din România. Campaniile Back to school, back to community, programul „Nouă ne pasă”  sau „Școala Flanco”  sunt doar câteva dintre proiectele în care scopul nostru a fost să investim în elevi și să susținem dorința lor de a învăța. Astfel că, în această perioadă dificilă, în care școala online nu este accesibilă tuturor, ne menținem scopul și suntem în continuare alături de elevi și de familiile acestora”, adaugă Dragoș Sîrbu.

Oferta din cadrul campaniei Back to school este valabilă până la data de 12 octombrie 2020.

Despre Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Linkedin.