Libra Internet Bank lansează Libra Pay, aplicație disponibilă pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clienții persoane fizice care dețin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plăti cu telefonul în locul cardului și, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless și au afișată sigla Mastercard.

„Plata cu telefonul este un pas firesc pentru Libra Internet Bank, în condițiile în care vorbim despre una dintre cele mai solicitate funcționalități din partea clienților noștri persoane fizice. Astăzi, pentru telefoanele care folosesc Android. În curând, și pentru alte sisteme de operare utilizate pe dispozitivele mobile”, a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play, clienții având apoi posibilitatea înrolării cardurilor cu ajutorul tehnologiei NFC, printr-o simplă atingere de telefonul mobil. Mai multe informații despre aplicație pot fi consultate pe site-ul băncii: https://www.librabank.ro/librapay.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România. Cu o rețea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.