Plecând de la premisa ”Depozitul la nevoie se cunoaște”, în cazul apariției unor evenimente neprevăzute, clienții Libra Internet Bank pot, de acum, să retragă bani din depozite, fără a fi nevoiți să le lichideze și primind o parte din dobânda acumulată pentru suma retrasă anticipat.

Se aplică depozitelor în lei

Noua soluție de economisire este disponibilă exclusiv din aplicația de mobile banking a băncii și se aplică depozitelor în lei, inclusiv în cazul celor deja existente, constituite pentru minim o lună.

Nivel maxim de flexibilitate

“Este de datoria noastră să venim permanent cu soluții pentru clienții noștri. Acest nou modul de economisire este unic pe piața din România prin faptul că le asigură deponenților noștri un nivel maxim de flexibilitate și de acces la sumele investite în depozite bancare. Prin această facilitate, clienții pot retrage bani ori de câte ori au nevoie, fără să-și lichideze depozitul și să-și mai piardă dobânda. Mai mult decât atât, clienții primesc dobândă chiar și pentru suma retrasă, în procent de 25% din dobânda acumulată până în momentul în care fac retragerea“, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Funcționalitatea de a utiliza la nevoie sume parțiale din depozite este disponibilă gratuit clienților persoane fizice în aplicația de mobile banking a Libra Internet Bank și presupune păstrarea în depozit a unei sume minime de 100 de lei.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România. Cu o rețea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.