• Retailer-ul a primit certificarea și în alte 8 țări în care este PREZENT: Pakistan, Polonia, Turcia, Germania, Bulgaria, Italia, FranȚa, Rusia

Au fost anunțate companiile certificate ca Top Employer 2021, iar METRO Cash & Carry se află printre organizațiile de top ce au primit această titulatură în România, dar și în alte opt țări în care retailer-ul este prezent – Pakistan, Polonia, Turcia, Germania, Bulgaria, Italia, Franța și Rusia.

Institutul Top Employers, autoritate globală în recunoașterea excelenței în resurse umane, certifică organizațiile bazându-se pe rezultatele obținute în urma evaluării practicilor și politicilor de Resurse Umane. Acest studiu se desfășoară pe șase direcții și acoperă 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate și Incluziune.

Strategia de resurse umane a METRO Cash & Carry în România este ghidată de misiunea și de valorile organizației și are la bază dezvoltarea abilităților și cunoștințelor profesionale ale oamenilor. Se investește în mod constant în crearea unui mediu de învățare permanentă, în motivarea echipelor și în identificarea talentelor.

,,Dezvoltarea bunelor practici de resurse umane a fost o muncă de echipă de-a lungul anilor și suntem mândri că am obținut această certificare fiind conștienți că transformarea continuă. De altfel, lucrăm la revizuirea și dezvoltarea proceselor de resurse umane, pentru a îmbunătăți în continuare experiența angajaților la METRO: integrarea noilor colegi, procesul de evaluare a performanței și potențialului, precum și digitalizarea proceselor de resurse umane. Este primordial pentru noi să ne adaptăm modul de lucru la contextul actual susținând cultura noastră organizațională”, a declarat Rodica Rapcea, Director Resurse Umane METRO Cash & Carry România.

„Chiar și în acest context global sensibil, care cu certitudine a afectat organizații din întreaga lume, METRO Cash & Carry România a reușit să mențină atenția către un factor esențial într-o companie – echipa. Suntem mândri să anunțăm nominalizările de anul acesta și îi felicităm pe toți cei care au primit certificarea oferită de programul Top Employers Institute”, a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

Certificarea Top Employer oglindește angajamentul organizației în a oferi un mediu de lucru mai bun, susținut prin intermediul politicilor și practicilor de Resurse Umane adecvate. Pentru METRO Cash & Carry România este important ca angajații să vină la muncă cu plăcere, să se simtă apreciați pentru contribuția lor și să se dezvolte personal și profesional.