• METRO sprijină afacerile HoReCa prin oferirea de soluții de transformare digitală, cu ajutorul platformei DISH. DISH este o platformă care permite utilizatorilor multiple personalizări și adaptări, pentru ca prezența online a afacerii să corespundă nevoilor actuale din piață.
  • DISH este disponibilă si în România începând cu 15 ianuarie 2021, cu două pachete de soluții digitale: Starter și Professional. Pachetul Starter oferă servicii digitale de bază pentru construirea prezenței digitale a afacerilor. Pachetul Professional reprezintă o versiune complexă a pachetului Starter și oferă o gamă extinsă de soluții digitale, care ajută afacerile HoReCa să se bucure de mai multe avantaje ale prezenței online.
  • Platforma DISH a fost lansată în 2018 la nivel global, cu scopul de a susține digitalizarea segmentului HoReCa. Pornind de la cerințele și nevoile actuale ale clienților, aceasta integrează tehnologii avansate, precum module de inteligență artificială multilingve, pentru a oferi soluții și servicii digitale simple și eficiente, economisind astfel timp și resurse.
  • Lansarea DISH face parte din strategia de dezvoltare a METRO Cash&Carry România și marchează începutul unei serii de lansări de soluții și produse digitale menite să vină în sprijinul afacerilor independente.

METRO sprijină afacerile HoReCa prin lansarea DISH în România, o platformă ce oferă soluții digitale dezvoltate chiar cu sprijinul antreprenorilor din industria ospitalității, pentru a asigura vizibilitatea online și a crește eficiența afacerilor. METRO este lider la nivel global în furnizarea de soluții digitale adresate sectorului HoReCa și continuă să susțină digitalizarea afacerilor din domeniul ospitalității, prin dezvoltarea de noi soluții digitale personalizate și adaptate la noua realitate. Peste 200.000 de restaurante din 16 țări deja folosesc serviciile digitale DISH, care le facilitează, printre altele, procesele de business, le asigură relevanță și vizibilitate ridicată în mediul online și le oferă susținere în evaluarea obiectivelor și indicatorilor esențiali de business. Soluțiile digitale DISH sunt disponibile de acum și în România și marchează startul unui proces amplu de transformare digitală, parte din viziunea pe termen lung și din strategia de dezvoltare a METRO Cash&Carry România.

„Susținem afacerile HoReCa și nevoia lor de transformare digitală și venim astfel în întâmpinarea nevoilor lor cu un produs revolutionar în piață, atât din perspectiva multitudinii de beneficii pentru client, cât și din cea a prețului imbatabil pentru calitatea tehnologiilor incorporate în produsul DISH. Anul acesta a fost extrem de dificil pentru antreprenorii din acest domeniu și i-a pus în fața multor provocări. Pentru a-i ajuta să păstreze o afacere eficientă și profitabilă, METRO lansează platforma DISH, o soluție ce îi ajută să eficientizeze procesele pornind de la cerințele și nevoile actuale. Folosirea acestor soluții digitale asigură vizibilitate și relevanță în mediul online pentru afacerile HoReCa, deoarece contextul actual face ca majoritatea clienților lor să caute produse HoReCa în mediul online. Cu această lansare, punem expertiza noastră în slujba partenerilor. Prin poziționarea METRO ca un partener puternic, de încredere, susținem obiectivele de business ale clienților noștri”, declară Adrian Ariciu, CEO METRO Cash&Carry România.

Începând cu 15 ianuarie 2021, prin intermediul DISH sunt disponibile două pachete ce grupează diferite soluții digitale, dezvoltate pentru a răspunde nevoilor de digitalizare a afacerilor HoReCa din România: Starter și Professional.

Pachetul „Starter” se adresează clienților cu o prezență digitală incipientă și oferă servicii digitale de bază, pentru începerea construirii prezenței online a afacerilor, precum crearea rapidă și intuitivă a website-ului.

Pachetul „Professional” reprezintă o variantă avansată și mai complexă a pachetului Starter și oferă o gamă extinsă de soluții digitale, care ajută afacerile HoReCa să profite de mai multe avantaje ale prezenței online. Acest pachet include un  modul de comenzi online, fără niciun comision către terți, un serviciu dezvoltat pornind de la cererile tot mai frecvente primite de la afacerile din industria ospitalității, rezervări online ce facilitează planificarea și organizarea rezervărilor. Totodată descrierea și traducerea automată a website-ului sunt valabile în 18 limbi, datorită unui modul de inteligență artificială, notificări SMS sau plan vizual al meselor din locație.

În plus, chiar dacă activarea acestor soluții este ușoară și nu necesită cunoștințe tehnice avansate, METRO își propune să le asigure clienților o parte importantă de consultanță prin call-center dedicat DISH, oferindu-le sprijinul și expertiza sa pentru a integra cât mai ușor digitalizarea în afacerile lor.

Pentru Pachetul Starter  este necesară plata unui tarif unic de activare de 299 lei (fără TVA).

Pentru Pachetul Professional se va percepe un tarif unic de activare de 99 lei (fără TVA) și un abonament lunar de doar 99 lei (fără TVA).

De asemenea, această lansare vine și cu o ofertă specială. Până la 31 ianuarie 2021, clienții nu vor plăti tariful de activare pentru nici unul din pachete. În plus, clienții care activează Pachetul Professional vor beneficia și de utilizarea gratuită a platformei timp de 2 luni de la data activării.

Pentru început, platforma va fi lansată în București, cu planuri de extindere cât mai rapidă, treptat, în toată țara.

În perioada următoare, portofoliul de servicii DISH va continua să se dezvolte, iar clienții vor putea accesa noi soluții inovatoare pentru digitalizarea afacerilor, de la planificarea meniului sau dezvoltarea și construirea graficii pentru website, până la soluții de comunicare pe rețelele de socializare.

Soluțiile digitale DISH sunt dezvoltate de către „Hospitality Digital”, divizia digitală a METRO AG. Toate soluțiile digitale au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu parteneri HoReCa din mai multe țări europene, ceea ce a condus la o creștere semnificativă a eficienței afacerilor HoReCa și a contribuit notabil la creșterea prezenței online a cafenelelor, barurilor și restaurantelor.

Mai multe informații despre serviciile digitale sunt disponibile aici: www.metro.ro/DISH.