Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță organizarea unei trageri la sorți prin intermediul căreia va putea fi achiziționat PlayStation 5. Procesul de vânzare a noii console prin tragere la sorți asigură astfel clienților șanse egale, în limita stocului existent.

Pentru a intra în această tragere la sorți, clienții trebuie să intre pe altex.ro sau mediagalaxy.ro și să aleagă opțiunea de comandă cu plată integrală în perioada 19 – 24 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 noiembrie, iar celor care nu se vor afla printre noii posesori ai unui PS5 li se vor restitui sumele achitate. Regulamentul tragerii la sorți, precum și detaliile legate de plasarea comenzilor sunt disponibile aici.

,,Lansarea PlayStation 5 este unul dintre evenimentele mult așteptate de pasionații de gaming. Pentru că există o cerere extrem de mare în comparație cu stocurile disponibile la nivel național, dorim să dăm celor interesați șanse egale de a avea acces la cel mai dorit produs al momentului.”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

Consola este disponibilă în două versiuni cu design futurist, care asigură experiențe de gaming complet imersive. Consola standard este prevăzută cu unitate de disc Blu-ray Ultra HD, în timp ce a doua versiune a fost gândită fără unitate de disc pentru a suporta doar jocuri în format digital. Ambele modele de consolă sunt dotate cu sisteme audio 3D, dar și cu controllere wireless cu feedback haptic și microfoane incorporate.

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.