După o lungă așteptare, Teatrul Nottara are bucuria să își întâmpine din nou publicul în sala de spectacol. În aceste luni în care contextul pandemic ne-a împiedicat să împărtășim emoția și energia care se nasc la întâlnirea directă dintre artist și spectator, am încercat să menținem vie legătura specială între noi și public, prin diferite proiecte și evenimente în spațiul online. A fost un refugiu pentru noi toți și le mulțumim spectatorilor că au fost alături de noi. Sperăm, acum, ca împreună să aducem un strop de bucurie și de speranță în această perioadă dificilă.

Acum a sosit momentul mult dorit al revederii la sediul Teatrului Nottara, cu un spectacol despre trăirile și emoțiile de care acum avem nevoie poate mai mult decât oricând: dragoste, prietenie, tandrețe și optimism. Aici nu-i de joacă propune o întâlnire emoționantă cu două mari actrițe, Catrinel Dumitrescu și Victoria Cociaș, care ne reamintesc despre importanța acestor lucruri, într-o poveste surprinzătoare, cu multe răsturnări de situație, interpretată cu umor și cu sinceritate. Spectacolul este programat miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala George Constantin.

Joi, 28 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala George Constantin, intrăm într-o altă poveste dulce-amară despre dragoste și întorsăturile neașteptate ale vieții, în              Praf de stele de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados. John (Alexandru Jitea), un ziarist cu veleități de romanicer, cunoaște trei femei: Fay (Luminița Erga), care este prostituată, Angel (Diana Roman), o tânără care aspiră la o carieră muzicală și Gwen (Ada Navrot), o femeie care şi-a părăsit soţul şi vrea să înceapă o viaţă nouă. Fiecare dintre ele îl învață ceva nou despre viață și iubire.

Vineri, 29 ianuarie, plecăm într-o călătorie exotică, alături de personajele din comedia Thailanda de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea, programată la Sala George Constantin, la ora 19:00. Aleka (Andreea Măcelaru Șofron), Fotini (Victoria Cociaș) și Maro (Cristina Stoica Ivanciuc), trei prietene, visează la o călătorie în îndepărtata Thailanda, pe care o văd ca pe o evadare din problemele vieții de zi cu zi, condimentată cu cele mai surprinzătoare situații.

Reprezentațiile se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, sala de spectacol funcționând cu o capacitate redusă la 30 la sută. Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii.